13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Este o zi bună din punct de vedere financiar. Se poate să câştigaţi o sumă de bani. Aveţi o mulţime de lucruri de făcut şi vă rămâne foarte puţin timp pentru a vă ocupa de treburile casnice şi de partenerul de viaţă. Va trebui să vă organizaţi foarte bine programul.

 
  Taur
Chiar dacă lucrurile stau în general bine acasă, este indicat să vegheaţi asupra liniştii familiei şi să anulaţi disputele care apar. Dacă cineva v-a dezamăgit în ultima vreme, trebuie să vă gândiţi că greşim cu toţii pentru că suntem oameni şi, în acelaşi timp, trebuie să înţelegeţi că nu are rost uneori să vă consumaţi foarte mult.

  Gemeni
Este o zi bună pentru întâlniri. Mergeţi să vă vedeţi cu prietenii şi vă faceţi noi cunoştinţe. Acasă, toţi trag de dumneavoastră şi există momente când nu prea mai aveţi chef să ajutaţi pe nimeni.

  Rac
Astăzi se poate să obţineţi rezultate strălucite în plan financiar. Nu trebuie însă să vă surmenaţi muncind pentru că în curând veţi începe să vă simţiţi prost fizic. Ideile dumneavoastră originale pot fi puse în practică în activitatea profesională. Sunteţi susţinut de cei cu care lucraţi.

  Leu
V-aţi săturat să munciţi atât de mult. Vi se pare dificil ceea ce aveţi de făcut. Simplificaţi-vă programul, faceţi o selecţie şi canalizaţi-vă energia într-o singură direcţie. În plan amoros aveţi parte de întâlniri interesante şi se poate să cunoaşteţi pe cineva care să vă dea viaţa peste cap.

  Fecioară
Prietenii vă susţin în proiectele dumneavoastră. Se poate chiar să primiţi o sumă de bani, cu împrumut. La locul de muncă este foarte important să fiţi cel mai bun, altfel concurenţa v-o va lua înainte. Faceţi tot posibilul să împiedicaţi acest lucru.

  Balanţă
Este o zi foarte bună în plan financiar. Vă doriţi foarte mult să vă căsătoriţi, uneori poate cu orice preţ. Dar nu este cazul să faceţi acest pas dacă nu există iubire. Mai aveţi puţină răbdare şi veţi cunoaşte pe cineva care vă va răpi inima în totalitate.

 Scorpion
Simţiţi nevoia să evadaţi, dar pentru acest lucru aveţi nevoie şi de timp liber. Aveţi grijă la cumpărături când alegeţi produsele. Ţineţi cont de preţul şi de calitatea lor. În viaţa de cuplu, simţiţi nevoia să rămâneţi o vreme cu dumneavoastră înşivă.

 Săgetător
Astăzi aveţi posibilitatea să avansaţi. Trebuie să aveţi mai multă grijă de sănătate, deoarece puteţi avea probleme serioase. În viaţa de cuplu este nevoie de compromisuri pentru a ajunge la un acord.

  Capricorn
Dacă aţi avut probleme de sănătate în ultima vreme, acum începeţi să vă simţiţi mai bine. În plan financiar, situaţia trebuie tratată cu luciditate. Trăiţi momente frumoase în sânul familiei.

  Vărsător
Nu vă distanţaţi de persoana iubită pentru că vor apărea şi mai multe neînţelegeri. Bazaţi-vă pe dialog pentru a putea să comunicaţi eficient. În plan profesional, este nevoie de eforturi mari pentru a reuşi să faceţi ceea ce v-aţi propus. Nu încercaţi să faceţi mai multe lucruri deodată.

  Peşti
Cresc cheltuielile şi acest lucru nu este deloc bun. Trebuie să petreceţi mai mult timp cu partenerul de viaţă, care se simte neglijat din cauza programului dumneavoastră de la serviciu. Pentru unii nativi, astăzi începe o nouă viaţă în plan amoros.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS