16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Vă grăbiţi să terminaţi ceea ce aţi început în plan profesional. Chiar dacă reuşiţi să faceţi foarte multe lucruri într-un timp scurt, în cele din urmă veţi ajunge să vă epuizaţi. Dacă mergeţi la cumpărături, nu cedaţi tentaţiilor, deoarece situaţia financiară nu vă permite să faceţi prea multe cumpărături. De fapt, e posibil să fie un obstacol în avantajul dumneavoastră, căci vă opreşte să duceţi o acţiune care nu are sorţi de izbândă.
 
  Taur
Ziua începe cu discuţii în familie, însă până seara lucrurile se rezolvă şi vă bucuraţi iar de linişte şi armonie alături de cei dragi. În plan profesional, este bine să vă concentraţi pe un obiectiv precis. Nu vă grăbiţi să vă asumaţi prea multe sarcini, deoarece s-ar putea ca în final situaţia să nu vă avantajeze. Puteţi lua o decizie majoră pentru viitor, prin care doriţi să schimbaţi ceva în viaţa dumneavoastră. Merită efortul, căci e un moment bun pentru un nou început!

  Gemeni
V-aţi săturat de toate problemele pe care le aveţi la serviciu şi vă doriţi să plecaţi trântind uşa. Gesturile pripite nu vă ajută. Încercaţi să menţineţi relaţii cât mai bune cu colegii şi veţi vedea în curând că există soluţii. Situaţia financiară nu este dintre cele mai bune, din cauza numeroaselor cheltuieli din ultima perioadă. Dacă plecaţi la drum, la destinaţie vă aşteaptă o atmosferă vie, tonică, plină de mişcare, în care vă adaptaţi de minune.

  Rac
Aveţi tot felul de comisioane de rezolvat sau sarcini administrative care nu vă sunt deloc pe plac. Este bine să vă ocupaţi de ele cât mai repede, pentru a vă linişti. Faceţi tot posibilul pentru a evita cheltuielile majore care vă destabilizează bugetul. Se poate să primiţi un sfat bun de la o persoană experimentată. Dacă reuşiţi să vă menţineţi tonusul pe tot parcursul zilei şi mai ales deschiderea spre dialog şi cooperare, totul va merge foarte bine, ajungând repede la rezultate excelente.

  Leu
Ceea ce contează pentru dumneavoastră sunt experienţele pasionale. Dacă sunteţi singur, s-ar putea totuşi să vă treziţi îndrăgostit până peste urechi de o nouă apariţie în viaţa dumneavoastră. Pe plan profesional apar tot felul de probleme, iar lucrurile întârzie să se concretizeze. Şeful vă trimite de la o instituţie la alta cu multe sarcini de rezolvat sau poate chiar a venit vremea să vă pregătiţi să plecaţi într-o delegaţie.

  Fecioară
Aveţi spirit întreprinzător şi iniţiativele dumneavoastră sunt încununate de succes. Totuşi, în relaţiile profesionale este bine să fiţi obiectiv şi să nu vă grăbiţi să-i judecaţi pe cei din jur. Relaţiile cu familia se îmbunătăţesc, cei dragi fiind afectuoşi şi înţelegători. Visul dumneavoastră cel mai mare are nevoie de resurse financiare mari, deci nu se poate împlini nici peste noapte, nici cu sumele de care dispuneţi acum.

  Balanţă
Vă simţiţi singur şi vreţi să întâlniţi pe cineva cu care să aveţi o relaţie stabilă. Momentan, ceea ce vi se oferă sunt flirturi care nu vă încântă prea tare. Dacă aveţi deja un partener, vă bucuraţi de armonie în relaţia de cuplu. În plan financiar este recomandată prudenţa. Viaţa de familie este darul cel mai de preţ. Vă întoarceţi acasă cu inima plină de dor, iar orele pe care le petreceţi cu cei dragi au un efect bun asupra stării emoţionale.

 Scorpion
Chiar dacă simţiţi nevoia să faceţi confidenţe, nu trebuie să fiţi imprudent. Aveţi grijă ce spuneţi şi cui spuneţi, mai ales dacă vorbiţi despre lucruri personale. În plan financiar, este nevoie de multă luciditate. Chiar dacă staţi bine cu banii, un gest pripit poate duce la consecinţe neplăcute. Nu aţi ajuns la rezultatele pe care vi le-aţi propus atunci când aţi dat startul proiectului la care vă aduceţi contribuţia şi sunteţi dezamăgit, dar vinovat sunteţi dumneavoastră, pentru că nu puteţi face un sacrificiu obligatoriu acum.

 Săgetător
Vă este destul de greu să menţineţi relaţiile armonioase cu familia. Pentru a evita conflictele, ar fi bine să faceţi câteva concesii. Vă preocupă mai mult relaţiile de prietenie decât cele amoroase, graţie afinităţilor cu persoanele dragi. Dacă întâmpinaţi probleme financiare, spre sfârşitul zilei se va ivi o soluţie bună. Sunteţi sociabil, comunicativ, abordaţi o atitudine mereu deschisă în faţa celor cu care intraţi în contact, iar jovialitatea dumneavoastră caracteristică vă deschide orice uşă.

  Capricorn
Aveţi o mulţime de idei de proiecte în cap, însă nu trebuie să grăbiţi lucrurile. Ocupaţi-vă de sarcinile care nu suferă amânare şi pregătiţi-vă terenul de acţiune. În plan financiar situaţia este bună. Vă intră ceva bani în cont şi aveţi posibilitatea să vă creaţi veniturile. Vă apropiaţi de finalul unei acţiuni, dar aţi rămas fără energie… Nu vă puteţi concentra pe ultima sută de metri pentru a duce la capăt acest plan şi amânarea finalului nu este benefică nimănui.

  Vărsător
Este o zi bună pentru a relua unele relaţii cu persoane de care vă leagă interese intelectuale sau culturale. În plan profesional, este bine să fiţi foarte atent la ceea ce se petrece în jurul dumneavoastră şi să acţionaţi odată ce apare o oportunitate de dezvoltare. Prea multă nehotărâre vă poate face să rataţi şanse interesante. Dumneavoastră sunteţi jolly-jockerul colectivului din care faceţi parte, dar în mediile încărcate de energii negative, o astfel de persoană este cea mai populară, pentru că alungă grijile oricui.

  Peşti
Treceţi printr-o perioadă mai proastă din punct de vedere profesional. Apar tot felul de întârzieri şi acest lucru vă cam debusolează. Puteţi să ţineţi cont de anumite detalii semnificative şi să vă pregătiţi terenul pentru mai târziu. În privinţa banilor, oscilaţi între două tendinţe: de economie şi de risipă. Atmosfera este destinsă în jurul dumneavoastră şi reuşiţi să vă eliberaţi de griji datorită bunei dispoziţii degajate în jur de oamenii veseli cu care intraţi în contact.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS