15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Se vorbeşte despre fidelitate şi cinste în cuplu, venind vremea unor discuţii cât se poate de serioase, menite să restabilească echilibrul între parteneri. Aveţi o viaţă socială intensă, mai ales în ceea ce priveşte relaţiile amoroase. În dragoste, pur şi simplu nu aveţi de ce să vă plângeţi. Lăsaţi deoparte neliniştile şi bucuraţi-vă de acest dar făcut de astre.
 
  Taur
În cuplu, ambianţa este calmă. Puteţi profita de această zi pentru a petrece momente deosebite cu partenerul de viaţă. Dacă practicaţi vreun sport, veţi vedea că efectele benefice se vor simţi şi la nivel fizic.

  Gemeni
Sunteţi îndrăgostit, iar starea dumneavoastră pozitivă este întreţinută de bunăvoinţa planetei Venus. Mulţi dintre nativii acestei zodii se simt foarte bine în pielea lor şi au tendinţa de a face promisiuni dintre cele mai fanteziste. Gândiţi-vă bine dacă nu cumva o asemenea promisiune nu va avea şi consecinţe nefavorabile. Chiar dacă faceţi unele eforturi să vă concentraţi la sarcinile pe care le aveţi în agendă, nu suneţi mulţumit de rezultate, de parcă ar fi mult sub ceea ce aţi visat iniţial.

  Rac
Dinamic şi optimist, vă mişcaţi bine în toate domeniile importante. Fiţi cu ochii în patru în relaţia de cuplu. Ceea ce pare acum foarte frumos s-ar putea să se termine mai repede decât v-aţi imagina. Vă pierdeţi încrederea în reuşita acţiunii începute când daţi de primul hop şi, în loc să vă adunaţi forţele şi să treceţi peste el, preferaţi să faceţi un pas în spate, ca să aşteptaţi vremuri mai bune.

  Leu
Întâmpinaţi probleme în relaţia de cuplu şi nu reuşiţi să vă daţi seama cum să reacţionaţi. Cu restul anturajului comunicaţi destul de bine pentru că ştiţi ce vreţi. Nu reuşiţi să comunicaţi eficient cu persoana iubită pentru că s-au infiltrat în inima dumneavoastră gânduri negative. Ori e vorba de o emotivitate crescută, ce vă face să tăceţi în loc să spuneţi mai clar ce simţiţi şi ce doriţi de la celălalt, ori de gelozia care vă întunecă minţile.

  Fecioară
Vă simţiţi destul de rău azi, însă nu din punct de vedere fizic. Sunteţi suficient de iritat pentru a intra în conflict cu toată lumea. Învăţaţi să zâmbiţi din când în când. Evitaţi pe cât posibil criticile la adresa celor din jur sau cel puţin nu faceţi exces. V-aţi bazat pe ajutorul unui coleg, dar acesta nu este disponibil, aşa cum a promis, ceea ce generează o mare dezamăgire.

  Balanţă
Sunteţi în toane bune astăzi, deşi lucrurile nu se desfăşoară chiar aşa cum v-aţi dori. În dragoste trebuie să faceţi unele eforturi pentru a controla situaţia. Vă exprimaţi foarte bine, ceea ce vă avantajează, reuşind să vă expuneţi clar ideile.
Dacă un proiect durează prea mult până îşi arată roadele, începeţi să vă pierdeţi interesul pentru ceea ce doreaţi să obţineţi, de aceea e bine să grăbiţi cumva lucrurile.

 Scorpion
Dacă faceţi o promisiune partenerului de viaţă, aveţi grijă să o onoraţi. Acasă vă bucuraţi de o atmosferă relaxantă. Cei dragi primesc multă tandreţe şi înţelegere din partea dumneavoastră. Problemele financiare nu pot fi rezolvate decât dacă acţionaţi într-un mod strategic. Aveţi o revelaţie odată cu descoperirea soluţiei pe care o căutaţi de ceva vreme şi reuşita vă stimulează să ţintiţi şi mai sus.

 Săgetător
Chiar dacă sunt multe lucruri care vă nemulţumesc, nu înseamnă că trebuie să vă împotriviţi tuturor. Situaţia ar putea să se complice şi mai mult. Este o zi bună în plan amoros, cu multe momente de senzualitate. Nu riscaţi însă să vă faceţi gelos partenerul de viaţă. Cu calm şi cu o bună cooperare cu ceilalţi, puteţi ajunge azi la rezultate care vă vor satisface pe deplin.

  Capricorn
Chiar dacă aţi vrea să scăpaţi de responsabilităţile familiale, riscaţi să vă loviţi de o criză conjugală. Partenerul de viaţă nu va fi deloc încântat de aşa ceva. Aveţi mare grijă de bani şi nu încercaţi să vă consolaţi mergând la cumpărături. Fiţi deschis cu persoana iubită şi cât se poate de sincer. Deşi sunteţi destul de ostil la ideile care vin de la lume, aveţi noroc de interlocutori răbdători, care nu pun la suflet atitudinea dumneavoastră închisă.

  Vărsător
Este o zi în care vi se oferă şansa de a rezolva unele probleme privind bunurile familiale. În plan profesional, aveţi posibilitatea să faceţi progrese, graţie unor circumstanţe convenabile. Se poate să vă implicaţi într-o nouă colaborare, care să ducă la rezultatele dorite. Nu ştiţi cum să le împărţiţi pe toate în aşa fel încât să nu neglijaţi nici viaţa personală, nici cariera.

  Peşti
Încercaţi să rezolvaţi problemele familiale astăzi. Este important să vă păstraţi calmul. Dacă aţi greşit cu ceva, acum este momentul să recunoaşteţi acest lucru. Sub aspect financiar, este o perioadă bună. Nu luaţi însă decizii sub impulsul de moment. A venit scadenţa de care vă era teamă şi, ca orice termen-limită, generează o stare neplăcută.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS