12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Aveţi posibilitatea să faceţi progrese importante în proiectele în care lucraţi. Iniţiativele dumneavoastră duc la rezultatele dorite. Nu vă lăsaţi descurajat de ce auziţi în jur. Acasă vă doriţi să aveţi linişte, pentru a putea să vă relaxaţi. Situaţia financiară nu este dintre cele mai bune, astfel încât, deocamdată, se impun câteva restricţii.

 
  Taur
Nu vă place să respectaţi un program pentru masă şi somn, astfel încât vă forţaţi organismul. Este bine să vă gândiţi mai mult la sănătate, pe termen lung şi veţi vedea că există lucruri pe care le puteţi schimba. Feriţi-vă de investiţiile financiare masive, cel puţin, deocamdată. Partenerul de viaţă este încântat de răbdarea de care daţi dovadă şi de încrederea pe care i-o oferiţi.

 
  Gemeni
Chiar dacă prietenii vă aduc unele critici, nu înseamnă că intenţiile lor sunt negative. Încercaţi să lăsaţi deoparte bănuielile şi să priviţi situaţia şi din perspectiva lor. Profesional, aveţi parte de satisfacţii şi de recompense, graţie muncii depuse. Aceste împliniri vă aduc zâmbetul pe buze. În viaţa sentimentală se anunţă evenimente fericite, poate o nouă persoană care apare acum şi care poate să vă împlinească.

  Rac
Problemele cu care v-aţi confruntat la locul de muncă par să dispară. Vedeţi o soluţie acceptabilă, ceea ce înainte nu se întâmpla. Vă recăpătaţi speranţa şi optimismul. Este important să nu vă surmenaţi, deoarece organismul vă transmite unele semnale. Aveţi stări de epuizare fizică şi nervoasă şi va trebui luate măsuri. Puteţi petrece o seară foarte frumoasă în compania persoanei iubite.

  Leu
Vi se pare că nimeni nu vă mai înţelege şi că persoana iubită v-a abandonat. Nu este cazul să vă pierdeţi speranţa deoarece chiar şi despărţirile înseamnă şansa de a găsi pe cineva mai potrivit. Sunt mari şanse să întâlniţi o persoană cu totul deosebită. Eforturile pe care le-aţi depus în ultima perioadă, în proiectele în care lucraţi, încep să-şi aducă roadele. Aveţi parte de satisfacţii, cel puţin în acest plan.

  Fecioară
Încercaţi să evitaţi astăzi tranzacţiile financiare importante. Speculaţiile nu sunt o soluţie, cel puţin, momentan. În viaţa de cuplu aveţi parte de linişte şi armonie, lucru care vă face mult bine. Aveţi posibilitatea să faceţi progrese în plan profesional, dacă jucaţi cartea diplomaţiei. Este singura soluţie pentru a vă feri de complicaţiile care pot apărea.

  Balanţă
Tindeţi să faceţi excese alimentare, iar organismul dumneavoastră vă va transmite unele semnale. Acasă trebuie să faceţi faţă unor mici certuri care vă indispun. Fiţi înţelegător şi încurajaţi dialogul. Lucrurile nu sunt deloc grave, astfel încât, cu puţină bunăvoinţă, puteţi să readuceţi liniştea în cămin. Partenerul de viaţă se bucură de mai multă afecţiune şi înţelegere din partea dumneavoastră.

 Scorpion
Vă concentraţi întreaga energie în îndeplinirea planurilor profesionale. Vă doriţi să vă dezvoltaţi cumva situaţia profesională şi să vă îmbunătăţiţi statutul actual. Acasă, există câteva probleme de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede, pentru ca situaţia să nu degenereze. Cei dragi au nevoie de prezenţa dumneavoastră mai mult decât de obicei.

 Săgetător
Chiar dacă aveţi moralul scăzut, trebuie să luptaţi împotriva gândirii negative. Cu puţină înţelegere şi cu un spirit tolerant, veţi reuşi să găsiţi o soluţie bună pentru dumneavoastră şi familie. Este o zi bună pentru a vă întâlni cu unii prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme. Timpul petrecut în compania acestora vă umple cu energie pozitivă.

  Capricorn
Este o zi promiţătoare în plan afectiv. Aveţi parte de momente frumoase, în compania persoanei iubite. Dacă însă sunteţi singur, apar câteva ocazii de idile, care sunt mai degrabă aventuri exotice, desfăşurate departe de ochii lumii, decât încercări de a avea o relaţie serioasă şi stabilă. În plan profesional trebuie să faceţi unele alegeri şi pentru acest lucru este nevoie de toată luciditatea dumneavoastră.

  Vărsător
Nu este cazul să vă izolaţi şi nici să pierdeţi vremea prin casă, nefăcând nimic. Încercaţi să vă întâlniţi cu prietenii dragi, în timpul dumneavoastră liber, şi să vă ocupaţi de acele lucruri care vă fac plăcere. La locul de muncă trebuie să daţi dovadă de discreţie şi modestie, pentru a nu provoca o reacţie negativă din partea colegilor.

  Peşti
Chiar dacă v-aţi confruntat cu probleme în plan profesional, acum lucrurile încep să o ia pe făgaşul lor normal. Primiţi sprijinul de care aveţi nevoie şi aveţi timp suficient pentru a vă ocupa şi de problemele personale. Trebuie să aveţi mai mare grijă de bani, deoarece există riscul unor pierderi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS