22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024

Horoscop

Berbec

Horoscop de weekend

Berbecii vor avea un weekend foarte bun sub aspectul vieţii sociale. Vor simţi nevoia să iasă în evidenţă, să cunoască oameni, să fie spirituali şi comunicativi. Acest lucru nu este ceva ieşit din comun pentru nativi. Se ştie că sunt, de regulă, persoane prietenoase, însă asta va avea consecinţe mai importante decât simpla stare de bine: în această perioadă îşi pot face relaţii care îi vor ajuta foarte mult pe plan profesional. În dragoste sunt favorizaţi mai ales nativii care nu au încă o relaţie.

Horoscop săptămânal

Comunicarea cu persoanele apropiate merge mai greu, iar planurile pe care vi le-aţi făcut împreună sunt blocate de tot felul de piedici. Dacă trebuia să vă întâlniţi cu cineva, e posibil ca întrevederea să se amâne din cauza unor probleme de sănătate. Simţiţi că nu vă mai puteţi înţelege cu unii prieteni cu care, altădată, discutaţi foarte uşor.

Taur

Horoscop de weekend

Pentru cei din zodia Taurului, weekendul se anunţă plin de conflicte. Nimic major, dar suficient cât să le dea o stare de iritabilitate. Vor avea, în schimb, noroc la tot ce ţine de examene şi teste. Se recomandă mai multă grijă în privinţa sănătăţii. În dragoste, ar fi bine să încerce să-şi includă mai mult partenerul în micile lor distracţii, pentru că acesta
s-ar putea simţi neglijat.

Horoscop săptămânal

Iubiţi liniştea de acasă, atmosfera relaxantă din cuplu, planurile pe care vi le faceţi cu rudele pentru Sărbătorile care se apropie. Demult nu aţi mai avut parte de o asemenea armonie cu cei din jur. Ideile dumneavoastră prind contur cu ajutorul prietenilor. Simţiţi că viaţa dumneavoastră capătă un plus de confort, de siguranţă, de bucurie, pentru că investiţi timp, energie şi bani în bucuria dumneavoastră şi a altora. Vineri şi duminică sunt zile foarte relaxante şi plăcute pentru dumneavoastră, alături de familie.

Gemeni

Horoscop de weekend

Gemenii vor avea succes în tot ceea ce ţine de dialog, de comunicare şi de negociere şi se vor face remarcaţi. Din păcate, efectele financiare ale acestei evoluţii nu apar chiar acum, dar nici nu vor întârzia prea mult. Până atunci, se recomandă grijă la felul în care gestionează banii şi evitarea împrumuturilor. Gemenii nu stau rău nici cu dragostea. Apar mici surprize plăcute din partea partenerului de cuplu. Atenţie însă la comunicarea cu iubirile din trecut: există şi riscul de conflicte pornite din gelozie!

Horoscop săptămânal

Aveţi câştig de cauză în tot felul de situaţii conflictuale. Deci, dacă aveţi vreun examen, vreo confruntare profesională importantă sau vreo competiţie la nivel înalt chiar în aceste zile – mai ales pe 15 – succesul dumneavoastră este asigurat. Sunteţi cu un pas înaintea altora şi vă puteţi remarca uşor prin ambiţie, prin dorinţa de afirmare, dar şi printr-o fantastică stăpânire de sine. Orice dispută va fi încheiată cu o victorie de partea dumneavoastră.

Rac

Horoscop de weekend

Pentru cei născuţi în Rac, weekendul aduce veşti foarte bune pe plan financiar: vor primi tot felul de şanse de
a-şi spori veniturile. Nimic foarte important, dar, oricum, un ban în plus pentru cadourile de Sărbători nu strică nimănui. Vor fi mai veseli, mai toleranţi cu cei din jur şi această stare îi va ajuta să pună capăt unor conflicte, mai ales dacă sunt legate de membrii familiei. Profesional, cei care aşteaptă răspunsuri vor primi semne de încurajare, dar, deocamdată, nimic mai mult. Şi în relaţia de cuplu au motive să spere la lucruri bune: comunicarea cu partenerul evoluează, mai ales pe plan sexual.

Horoscop săptămânal

Viaţa sentimentală este cea mai mare bucurie a acestor zile. Sunteţi iubit aşa cum vă doreaţi şi dăruiţi şi dumneavoastră, la rându-vă. Este una dintre cele mai romantice şi mai pasionale perioade, vă detaşaţi de toate şi intraţi direct în atmosfera Sărbătorilor cu inima plină de fericire. Un eveniment deosebit vă va face să vă simţiţi în al nouălea cer în cuplu, mai ales vineri sau duminică.

Leu

Horoscop de weekend

Leii vor avea tot felul de probleme legate de casă: lucruri care se strică, mici accidente casnice, conflicte cu vecinii sau chiar neplăceri legate de siguranţa locuinţei. Totul va trebui rezolvat imediat, deşi cere timp, bani şi nervi, altfel aceste necazuri se vor agrava. În schimb, se pot echilibra relaţiile cu membrii familiei, mai ales în cazul conflictelor legate de bani. Dragostea este foarte bine aspectată, mai ales în cazul Leilor cuplaţi cu semne de aer: comunicarea va fi excelentă şi atmosfera în cuplu va fi mai bună ca niciodată.

Horoscop săptămânal

Este o perioadă bogată în semne de afecţiune, de simpatie, în gesturi de apropiere şi de tandreţe dinspre oamenii care ţin la dumneavoastră. Mai mult, pe lângă tradiţionalele felicitări şi cadouri, aţi putea primi şi o invitaţie care vă unge pe suflet, pentru că o consideraţi startul de bun augur al unui drum nou: o relaţie nouă, o iubire, o prietenie de perspectivă, o viitoare colaborare. Fiţi deschis la ofertele care vi se fac pentru că sunt exact ce aveaţi nevoie pentru a decide o schimbare în viaţa dumneavoastră.

Fecioară

Horoscop de weekend

Cineva încearcă să le facă Fecioarelor viaţa amară. Vor avea parte de tot felul de conflicte minore, care, adunate, le vor strica weekendul. Trebuie însă să încerce să-şi păstreze calmul dacă vor să fie cele care râd la urmă. Financiar, lucrurile stau ceva mai bine: Fecioarele vor avea ocazia să-şi recupereze nişte investiţii sau împrumuturi sau să primească unele cadouri de valoare. Nici cu dragostea nu vor sta rău. Partenerul de cuplu va propune o mică escapadă de weekend. Atenţie la discuţiile aprinse provocate de planurile de Sărbători!

Horoscop săptămânal

Serviciul este locul celor mai multe insatisfacţii. Sunteţi dezamăgit de nivelul la care au ajuns activităţile depuse până acum, rezultatele sunt sub aşteptări, şefii vă critică pentru ceea ce aţi făcut şi vă simţiţi vinovat de toate. Ar fi bine să nu luaţi acum decizii de schimbare pentru că sunteţi puternic influenţat de sentimentele negative care vi s-au infiltrat în suflet. Ziua de vineri pare să fie chiar tristă.

Balanţă

Horoscop de weekend

Balanţele îşi fac încă de pe acum planuri de Sărbători: pe cine vor invita, cât le va costa totul, câte zile libere îşi vor lua, ce cadouri vor cumpăra etc. Pentru ele organizarea e a doua natură. Se nasc multe întrebări legate de bani şi va fi nevoie ca Balanţele să facă demersuri suplimentare pentru a obţine ceva în plus faţă de veniturile obişnuite. În dragoste, Balanţele singure vor găsi motive să se gândească la viitor cu optimism: o persoană interesantă din anturajul lor îşi declară sentimentele.

Horoscop săptămânal

Priviţi puţin înapoi, la unele treburi rămase neterminate, pentru că e un moment bun să aduceţi la zi restanţe, datorii sau planuri abandonate cândva. Ar fi păcat să le lăsaţi în aşteptare, pentru că veţi intra în perioada Sărbătorilor preocupat că nu aţi făcut tot ce se putea face la momentul potrivit. Găsiţi acum soluţiile practice să redresaţi situaţia şi să vă eliberaţi de grijile trecutului. Luni şi sâmbătă, trecutul revine în actualitate.

Scorpion

Horoscop de weekend

Pentru Scorpioni, weekendul va fi destul de solicitant, însă vor avea ocazia să facă tot ce le place: să organizeze, să dea ordine, să tune şi să fulgere în dreapta şi-n stânga şi să se văicărească. Chiar dacă vor fi nesuferiţi pentru cei din jur, această atitudine dictatorială va da roade, de data asta, şi nativii vor reuşi să obţină tot ceea ce îşi propun. Să fie atenţi la sănătate, deoarece un consum nervos prea mare le va face probleme cu somnul şi digestia. Cu banii, mai subţirel, deocamdată. Sunt şanse mari ca persoana iubită să le ofere un ajutor financiar care în nici un caz nu ar trebui refuzat din orgoliu.

Horoscop săptămânal

Invidiile şi ambiţiile altora sunt principalii duşmani ai acestei perioade, deci aşteptaţi-vă la tot felul de obstacole puse în calea dumneavoastră de cei care nu vă simpatizează. Noroc că nu sunteţi dumneavoastră genul de om care se lasă doborât cu una, cu două, ci găsiţi în dumneavoastră o forţă şi mai mare, pentru a lupta împotriva influenţelor nefaste. Găsiţi ac de cojocul oricui la timp, astfel încât să nu vă atingă eventualele lor atacuri. Marţi, este o zi de-a dreptul obositoare, în care trebuie să vă zbateţi pentru fiecare succes minor.

Săgetător

Horoscop de weekend

Evoluţia sfârşitului de săptămână va depinde foarte mult de cei din jurul lor. Toate proiectele nativilor din această zodie vor atârna de deciziile şi bunăvoinţa altor persoane. Este recomandat să-şi folosească la maximum puterea de convingere şi negociere, dacă vor să aibă de câştigat. Pe plan financiar, li se vor face nişte promisiuni în privinţa cărora ar trebui să fie sceptici. Acum sunt favorizate investiţiile pe termen scurt, aşa că nu e cazul să se apuce să-şi facă bugetul pentru tot anul. În dragoste, nu apare nici o schimbare importantă.

Horoscop săptămânal

Inima dumneavoastră începe să bată mai tare, pentru că sunteţi cuprins de o pasiune nouă. Sunteţi atât de entuziasmat, încât nici nu puteţi dormi noaptea. Sunteţi mereu în priză, într-o continuă activitate, ca un motor pus în funcţiune. Sunteţi prea fascinat de persoana care intră brusc în viaţa dumneavoastră ca să staţi pasiv, deci trebuie să profitaţi de ceea ce vi se oferă pe loc, acum! Acest suflu nou vă introduce perfect în atmosfera superbă a Sărbătorilor, deci se poate spune că dumneavoastră aţi început să petreceţi încă de pe acum. Ziua de miercuri are ceva cu totul aparte!

Capricorn

Horoscop de weekend

Weekendul Capricornilor se va învârti în jurul dragostei. Mai bine zis, al necazurilor care pornesc de la ea. Se anunţă multe certuri care au la bază gelozia (justificată sau nu) partenerului. Deşi Capricornii ştiu, de obicei, să se detaşeze de astfel de probleme, de această dată vor pune totul la suflet, vor deveni pesimişti şi vor neglija toate celelalte aspecte ale vieţii. E posibil să primească o veste proastă legată de sănătatea cuiva din familie.

Horoscop săptămânal

Sunteţi cam absent de la tot ce se petrece. Ceva lipseşte din viaţa dumneavoastră pentru a vă bucura de atmosfera dinaintea Sărbătorilor. Persoana dragă nu este lângă dumneavoastră sau trece prin momente dificile, vă simţiţi dat la o parte, neglijat, uitat. Ca atare, psihicul dumneavoastră trece
printr-una din cele mai apăsătoare perioade, care seamănă… cu o depresie. Dacă lipseşte ceva, ar trebui să căutaţi imediat ceva care să înlocuiască lucrul respectiv. Sâmbătă şi duminică vă copleşesc regretele, dorurile, supărările…

Vărsător

Horoscop de weekend

Pentru Vărsători se anunţă un weekend destul de liniştit. Cu banii nu vor sta rău, dar nici nu e cazul să se aştepte la câştiguri însemnate în această perioadă. Îşi vor face unele griji din cauza unui prieten care nu mai dă nici un semn de viaţă, însă nu e cazul să se gândească la ce e mai rău. Sunt zile bune pentru cei îndrăgostiţi: vor avea timpul şi starea necesare pentru a se ocupa în voie de relaţia lor. Se anunţă şi o scurtă călătorie în interes personal.

Horoscop săptămânal

Oricât aţi vrea să vă afirmaţi şi dumneavoastră în faţa altora, apare mereu cineva mai puternic decât dumneavoastră care atrage toată atenţia asupra lui. Sunteţi un pic invidios, dar, în loc să luptaţi pentru a obţine succesul pe care îl meritaţi, alunecaţi spre o stare de neputinţă, acceptând înfrângerea. Nu abandonaţi, dumneavoastră aveţi alte calităţi pe care merită să le scoateţi la lumină, pentru că altul a ajuns acolo prin tupeu sau relaţii suspuse. Vineri şi duminică vă retrageţi în umbră.

Peşti

Horoscop de weekend

Weekendul Peştilor se va învârti în jurul călătoriilor. Îşi vor face planuri de excursii şi vizite sau vor primi chiar ei vizita unui prieten de departe. Vor fi nişte zile destul de plăcute, cu excepţia unor mici îngrijorări legate de profesie. Nativii care trebuie să ia decizii importante în acest sens se vor trezi puşi în dificultate de existenţa mai multor variante la fel de îmbietoare. Să deschidă însă bine ochii şi să vadă dincolo de aparenţe şi promisiuni făcute în pripă. În dragoste, ochii văd, inima cere, ceea ce nu-i rău pentru nativii singuri, însă cei cuplaţi trebuie să evite jocul cu focul.

Horoscop săptămânal

Vă aflaţi la finalul unei acţiuni, dar nu sunteţi mulţumit de rezultate. Consideraţi că se putea şi altfel, că ar fi existat şi o variantă mai bună, dar acum e prea târziu să mai schimbaţi ceva. De fapt, acest final – deşi vă îndoiţi de el – va deschide calea spre altă direcţie, de aceea nu vă mai pierdeţi timpul cu regrete şi analize tardive, ci învăţaţi din lecţia acestui eşec pentru a face totul mai bine data viitoare. Un final este un început, deci vineri şi sâmbătă e timpul să luaţi decizii tranşante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS