22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

Horoscop

Berbec

Horoscop de weekend

Berbecii singuri vor trece prin nişte emoţii legate de dragoste. E bine să nu cedeze, să fie calmi pentru că lucrurile vor fi în avantajul lor. Celor cuplaţi le merge foarte bine.

Horoscop săptămânal

Este o perioadă activă, în care fiecare zi aduce ceva nou în program, senzaţii intense, planuri care vă animă, deci nu se poate vorbi de linişte. Sunteţi mereu tras în alte direcţii, provocat să vă implicaţi, stimulat spre planuri şi mai îndrăzneţe. Sunteţi cuprins de nerăbdare.

Taur

Horoscop de weekend

Taurul este, probabil, singura zodie care nu se poate plânge de nimic în această perioadă. Asta nu înseamnă că vor avea parte de cine ştie ce realizări spectaculoase, ci doar că urmează nişte zile pline de linişte şi armonie. Nativii ar trebui să profite de această stare de bine pentru a petrece mai multe clipe plăcute cu familia şi prietenii. Nu le-ar strica să-şi reîncarce bateriile, pentru că îi aşteaptă noi provocări.

Horoscop săptămânal

Sunteţi ceva mai timid sau retras. Unele persoane nu vă inspiră încredere şi nu aveţi curaj să vă bazaţi pe ele. Norocul dumneavoastră este o prietenă care înţelege ce simţiţi şi nu vă lasă să alunecaţi spre depresie, motivându-vă să depăşiţi impasul. Starea este cauzată şi de unele constrângeri sau lipsuri financiare.

Gemeni

Horoscop de weekend

Gemenii se bucură în continuare de o perioadă deosebit de bună, mai ales în ceea ce priveşte relaţiile interumane. E momentul să profite de relaţiile lor pentru a obţine nişte avantaje în carieră sau pentru a cuceri pe cineva. Atenţie, există riscul unor neglijenţe care le vor da mari bătăi de cap mai târziu! În privinţa banilor, vor primi un cadou substanţial la sfârşitul săptămânii.

Horoscop săptămânal

Visele dumneavoastră cele mai frumoase sunt susţinute de oamenii care vă iubesc şi, când vedeţi că aveţi alături adepţi care aşteaptă atât de mult de la dumneavoastră, faceţi tot posibilul să nu-i dezamăgiţi. Un scop personal poate prinde contur, dar trebuie să recunoaşteţi că şi stimulentele, şi încrederea celor dragi au avut un rol în acest succes. Sufletul dumneavoastră este copleşit de emoţie şi se poate vorbi chiar de momente de reală fericire!

Rac

Horoscop de weekend

Racii se vor trezi în faţa unei situaţii delicate: li se va solicita o sumă de bani din partea unei persoane pe care nu o pot refuza, însă acest lucru i-ar destabiliza financiar pentru o perioadă. Au de ales între a face un sacrificiu sau a supăra un prieten. În dragoste vor primi nişte acuzaţii de infidelitate care îi vor jigni. E bine totuşi să ofere partenerului nişte explicaţii pentru că tăcerea va fi interpretată în defavoarea lor.

Horoscop săptămânal

Conflictele dintre generaţii devin stresante. Depinde din ce tabără faci parte, pentru că, dacă eşti un adolescent cu mofturi, părinţii vor sta mereu cu gura pe tine să devii mai responsabil. Dacă eşti un părinte ocupat, vei primi reproşuri din partea copiilor că i-ai neglijat…

Leu

Horoscop de weekend

Pentru Lei apare o ocazie bună să câştige rapid ceva bani în plus şi ar fi foarte bine să accepte, întrucât sunt toate şansele să iasă totul aşa cum vor. Vor exista nişte discuţii neplăcute în familie, cel mai probabil cu un părinte, în privinţa unor decizii legate de şcoală sau de carieră. În dragoste, cei cuplaţi au toate motivele să se gândească la viitor, astrele sunt de partea lor. Cei singuri însă riscă să se confrunte cu un refuz care i-ar putea deprima. Mai bine să încerce şi în altă parte, un mic eşec nu trebuie să-i descurajeze.

Horoscop săptămânal

Greu vă poate convinge cineva să vă implicaţi într-o acţiune nouă. Sunteţi obosit la final de an şi lăsaţi zilele să treacă fără să faceţi nimic important. Nu este momentul cel mai bun pentru o iniţiativă, ci veţi evita să începeţi acum un drum nou. Sunteţi mai distant, mai detaşat de tot ce se petrece în jur, ca şi cum nimic nu v-ar atrage în mod special atenţia. Aveţi nevoie de un stimulent!

Fecioară

Horoscop de weekend

Fecioarele îşi vor justifica perfect reputaţia de persoane pretenţioase şi cam înfumurate. În dragoste, Fecioarele vor fi cam greu de suportat în această perioadă pentru că vor fi hipersensibile şi cam puse pe ceartă. Norocul lor e că ştiu să se bage pe sub pielea oamenilor, aşa că greşelile lor vor fi iertate repede.

Horoscop săptămânal

Luaţi o decizie ale cărei urmări vor fi văzute într-un viitor îndepărtat. Sunteţi pregătit să porniţi pe un drum nou, chiar dacă startul efectiv ar putea avea loc la începutul anului, dar acum trasaţi direcţia pe care vreţi să mergeţi. Vă pregătiţi strategia, planificaţi paşii şi visaţi cu ochii deschişi, dar fără să vă lăsaţi furat de iluzii. Sunteţi conştient de ceea ce depinde de dumneavoastră pentru a ajunge la scopul pe care acum vi-l propuneţi şi adunaţi informaţia necesară din timp.

Balanţă

Horoscop de weekend

Balanţele sunt în pericol să comită o gafă majoră care le-ar putea costa o prietenie. Li se va cere un mic sacrificiu, cel mai probabil de natură financiară, şi primul impuls va fi să refuze. Ar fi bine să se gândească bine înainte, pentru că gestul lor poate fi ireparabil. Banii, deşi împărţiţi destul de strict, nu le vor lipsi în această perioadă şi sunt şanse să aibă chiar surpriza unei măriri de salariu. În dragoste se bucură de o comunicare excelentă şi de multă înţelegere din partea partenerului.

Horoscop săptămânal

Iubirea este totul pentru dumneavoastră, acum. Sunteţi îndrăgostit sau abia acum simţiţi cum vă fură minţile fiorii unei noi iubiri. Aveţi planuri măreţe alături de partener şi nimic nu mai contează pe lume decât clipele pe care le petreceţi împreună şi planurile pe care le faceţi. Puteţi trăi un eveniment cu totul deosebit în cuplu, cum ar fi o cerere în căsătorie, întâlnirea jumătăţii visate, o călătorie de vis, un moment cu încărcătură emoţională profundă.

Scorpion

Horoscop de weekend

E un moment favorabil abordării unor proiecte îndrăzneţe, mutării într-o nouă locuinţă sau încheierii unei relaţii nefericite. Vor avea ocazia reîntâlnirii cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de mult timp, eventual cineva din trecutul amoros. Dacă au existat tensiuni în relaţia cu acea persoană, există posibilitatea să li se însceneze o răzbunare. În ceea ce priveşte banii, să nu se aştepte la mari realizări şi mai bine să caute o metodă de a cheltui mai puţin.

Horoscop săptămânal

Aveţi prietenii aproape şi observaţi, în faptele lor, cât de mult ţin la dumneavoastră. Nu aveţi de ce să vă mai puneţi întrebări despre ce gândesc sau simt pentru dumneavoastră, deoarece acum aveţi dovada clară că jucaţi un rol central în vieţile lor, deci ar fi bine să le oferiţi şi dumneavoastră aceeaşi atenţie. O prietenie se poate transforma încet în iubire, în timp ce relaţia de cuplu se ameliorează datorită prieteniei care vă leagă. Cât timp comunicaţi eficient, totul merge strună!

Săgetător

Horoscop de weekend

Săgetătorii nu trebuie să se aştepte la prea multă acţiune în următoarele zile. Va fi unul din acele weekenduri în care nu se întâmplă mare lucru. Nu este momentul pentru nici un fel de decizie radicală, mai ales în ceea ce priveşte banii. În dragoste, vor exista mici conflicte, mici ciondăneli cu partenerul. Atenţie la obiectele de valoare. Există un risc mărit al pierderii lor, mai ales dacă e vorba de bijuterii. Vor primi un mic cadou sau un ajutor de la cineva din familie.

Horoscop săptămânal

Un eveniment pe care l-aţi aşteptat cu sufletul la gură, sperând că va fi un vis împlinit, se dovedeşte mai degrabă o dezamăgire. Nu cumva idealismul dumneavoastră exagerat a creat iar scenarii fanteziste, care acum se destramă? Dacă v-aţi stabili ţeluri accesibile, nu aţi mai fi atât de trist. Condiţiile nu sunt favorabile unei reuşite notabile…

Capricorn

Horoscop de weekend

Capricornii vor avea ocazia să rezolve probleme financiare care păreau cândva copleşitoare şi să se revanşeze faţă de nişte persoane care i-au ajutat cândva. Relaţiile cu familia vor deveni, în scurt timp, excelente. Atenţie, există riscul unei rupturi definitive în relaţia cu un prieten apropiat! În dragoste, lucrurile se domolesc puţin: pasiunea mai scade şi va veni momentul să ia decizii la rece.

Horoscop săptămânal

Planul financiar cunoaşte o decongestionare benefică, pentru că reuşiţi să mai achitaţi din facturile şi datoriile care vă stresau. Parcă începeţi şi dumneavoastră să mai răsuflaţi un pic şi chiar puteţi spera că, în cazul în care vor mai rămâne bani, să vă permiteţi nişte cumpărături mai speciale. Desigur, utilul acestor obiecte va conta, nu fastul, nu aspectul şi nu preţul lor, deci fiţi cumpătat şi cumpăraţi doar ce aveţi nevoie!

Vărsător

Horoscop de weekend

Vărsătorii vor avea câteva zile foarte bune. Vor primi veşti de la un prieten apropiat şi vor avea şanse mari de reconciliere cu cei cu care sunt în conflict. Vor apărea şi nişte cheltuieli neaşteptate, dar care nu le vor destabiliza bugetul. Relaţiile de familie se îmbunătăţesc simţitor, mai ales dacă au avut neînţelegeri cu părinţii. În dragoste, vor avea de luptat cu nişte zvonuri, nişte bârfe răutăcioase pe care cineva din anturaj va încerca să le lanseze pe seama lor.

Horoscop săptămânal

Visaţi la o schimbare în viaţa dumneavoastră, dar momentan vă simţiţi prins ca într-o capcană, nu se mişcă nimic. Ceva nu merge aşa cum aţi dorit, blocajele apar la tot pasul, ori din cauza unor situaţii neprevăzute care vă obligă să modificaţi totul într-o clipă, ori a unor probleme de sănătate care nu vă lasă să faceţi ce v-aţi dori. Răbdarea este cuvântul de ordine, deci nu vă grăbiţi să înaintaţi dacă vedeţi că lucrurile stagnează enervant. Mai aşteptaţi…

Peşti

Horoscop de weekend

Cei cuplaţi vor intra într-o perioadă de maximă armonie şi vor primi daruri speciale. Cei singuri au toate şansele să împartă nişte momente fierbinţi cu cineva deosebit. În privinţa banilor, vor fi nevoiţi să amâne puţin unele achiziţii importante.

Horoscop săptămânal

Sunteţi cam neatent la lucru. Se vede că deja visaţi la perioada Sărbătorilor şi nu mai puteţi să vă concentraţi eficient. Faceţi totul în grabă, ca să aveţi timp mai mult pentru dumneavoastră, dar această atitudine uşuratică naşte gafe. Norocul dumneavoastră este că puteţi repara toate aceste greşeli cu un dram de umor, ca un copil nevinovat, astfel încât nici una dintre problemele create să nu devină gravă. Treceţi peste piedici fluierând, cu o atitudine nepăsătoare în faţa greutăţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS