13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

Deşi daţi dovadă de un calm imperturbabil într-o situaţie care pe altul îl sensibilizează până la lacrimi, veţi demonstra că, în împrejurările date, atitudinea dumneavoastră rece este mult mai constructivă. Puteţi să vă păstraţi detaşarea în timp ce toţi cei din preajma dumneavoastră sunt vulnerabili la orice impuls afectiv. Cineva trebuie să rămână lucid în situaţii fragile, deci, de ce nu aţi fi dumneavoastră acela?

Taur

Aveţi o discuţie între patru ochi cu un coleg şi păstraţi fiecare secretul destăinuirilor. Tot ceea ce s-a spus vă va fi de ajutor amândurora, ca atare e mai bine să nu afle nimeni ce aţi vorbit. Planurile cu o tentă secretă sunt favorizate astăzi, ca atare, nu trebuie să bateţi toba pe la toţi despre ceea ce aţi aflat, ca să nu vă supăraţi nici colaboratorul, care a avut încredere în discreţia dumneavoastră, dar şi ca să puteţi pune în practică, fără obstacole, ceea ce aţi plănuit.

Gemeni

O zi excelentă, în care vă bucuraţi de reuşitele altora şi primiţi şi dumneavoastră felicitări pentru realizările proprii. Există un schimb deosebit de gânduri bune şi vorbe frumoase între dumneavoastră şi restul lumii şi nu se resimte nici o urmă de invidie sau de răutate în anturaj. Cei care se bucură pentru dumneavoastră astăzi sunt sinceri şi vă vor binele, deci, povestiţi-le cu încredere ceea ce aveţi pe suflet.

Rac

Viaţa de familie este frumoasă, armonioasă, luminoasă şi se bazează pe sprijin reciproc şi multă înţelegere. Orice i-aţi spune partenerului, fie că e vorba de bucurii sau de griji personale, veţi găsi un ecou în sufletul lui şi se va implica trup şi suflet în ceea ce vă preocupă. Vedeţi cum intervine fără să îi cereţi şi face tot posibilul să vă ajute. Şi dumneavoastră aţi face la fel pentru el, pentru că, în familie, nu trebuie să cereţi ajutorul. Vi se oferă de la sine.

Leu

Mult aşteptatul răspuns vine chiar azi, deci, vi se ia o piatră de pe suflet. Aţi scăpat de un stres, pentru că stăteaţi ca pe ghimpi, neştiind foarte clar ce se petrece sau încotro vă îndreptaţi. Odată lucrurile revenite la normal, vă puteţi şi dumneavoastră relaxa, deoarece nu aveaţi parte de nici o clipă de linişte tot stând cu ochii pe telefon, cu speranţa veştii mult dorite. Echilibrul poate reveni în multe planuri care v-au dezamăgit înainte.

Fecioară

Călătoriile de azi sunt obligatorii şi nu le puteţi amâna, dar nu vă aşteptaţi să meargă strună. Pot apărea întârzieri enervante pe parcurs, ca atare, dacă trebuie să ajungeţi la destinaţie la oră fixă, luaţi-vă o rezervă de timp ca să fiţi sigur că sosiţi conform planului. Deplasările au un oarecare scop financiar, pentru a intra în posesia unor bani sau pentru a achita o factură urgentă.

Balanţă

Ceva lipseşte din relaţiile pe care le aveţi cu ceilalţi, o anume apropiere sau o deschidere sufletească pe care dumneavoastră puneţi mare preţ. Nu puteţi spune că toţi cei cu care staţi de vorbă azi vă sunt prieteni de suflet, chiar dacă ei vi se bagă pe sub piele ca să vă cucerească. Nu vă puteţi încrede în ei, de aceea, îi trataţi cu o amiciţie politicoasă, dar distantă. Nu pentru că nu aţi avea nevoie de prieteni, ci pentru că nu credeţi că ei v-ar putea sta alături mult timp.

Scorpion

Parcă toţi au ceva cu dumneavoastră astăzi, încât e normal, la un moment dat, să răbufniţi. Aveţi parte numai de certuri, scandaluri, nervi întinşi la maximum, iar prezenţa dumneavoastră se pare că irită pe toată lumea. Dar, de data aceasta, nu sunteţi mărul discordiei, nu turnaţi gaz pe foc, pentru a declanşa războiul, ci sunteţi ţinta celor din jur. Oare cât puteţi suporta? Nu prea mult, pentru că nu sunteţi genul de om care tace.

Săgetător

Sacrificiile zilei se măsoară în bani, ceea ce e mult mai suportabil decât să plătiţi cu alte valori mult mai preţioase. Trebuie să daţi o anumită sumă de bani, dar nu pentru dumneavoastră, ci ca o sancţiune, ca o plată obligatorie pentru o greşeală comisă. Veţi regreta aceşti bani, pentru că aveaţi nevoie de ei, dar nu puteţi evita situaţia aceasta neplăcută. Deschideţi portofelul, plătiţi şi… tăceţi.

Capricorn

Se apropie nişte evenimente care declanşează o oarecare agitaţie. Poate este constructivă şi se traduce prin nerăbdare, bucurie, entuziasm, elan, dar poate să vă facă să şi greşiţi, pentru că săriţi peste unele etape. Nu vă avântaţi la primele semne, mai aveţi de parcurs multe etape până la rezultatul promis. Luaţi-o încet, motivat de ceea ce se apropie, dar fără să exageraţi cu viteza!

Vărsător

Nu suportaţi minciuna, de aceea veţi reacţiona foarte dur faţă de cei pe care îi prindeţi cu cioara vopsită. Sunteţi gata să rupeţi orice relaţie cu cel care se dovedeşte un mare mincinos, dar nu ar trebui să fiţi totuşi atât de tranşant în decizii. Daţi-i şansa de a se explica sau de a repara situaţia şi, abia după ce descoperiţi care este adevăratul său caracter, luaţi măsurile de rigoare. Dacă a apelat la minciună doar ca să nu supere pe cineva?

Peşti

Sunteţi trimis în delegaţie în interes de serviciu sau sunteţi toată ziua pe drumuri cu treburi profesionale foarte importante ce trebuie aduse la zi. Nu deplasările în sine vă interesează, ci oamenii pe care îi întâlniţi pe parcurs, deoarece poate fi vorba de persoane cu care vă face plăcere să discutaţi sau de la care aveţi multe de învăţat. Plecaţi la drum cu plăcere, chiar dacă aţi fi avut şi alte treburi de rezolvat în acest timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS