19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Aveţi nevoie de un sfat în amor, deoarece că nu aveţi înţelepciunea necesară pentru a face alegerea cea bună. Dacă nu ştiţi ce e de făcut, cereţi sfaturi de la cineva cu mai multă experienţă de viaţă.

 Taur
Intervenţia unui expert într-un domeniu pe care nu-l stăpâniţi foarte bine se va dovedi salvatoare. Trebuie să recunoaşteţi că nu aveţi răspunsuri la orice întrebare şi că mai sunt şi momente când propriile decizii nu sunt  bune.

 Gemeni
Eraţi blocat într-un impas ce nu vă lăsa să ajungeţi mai repede la un anumit punct al planurilor dumneavoastră. Azi, obstacolul dispare ca din senin şi aveţi din nou cale liberă spre împlinirea visului dumneavoastră.

 Rac
Este linişte şi bine acasă, vă satisface atmosfera de familie în care fiecare îşi aduce contribuţia cum poate. Se resimte o bună comunicare între soţi, între părinţi şi copii, iar persoanele străine care vă intră în casă sunt primite ca şi cum ar fi din familie.

 Leu
O amintire din trecut încă vă ţine captiv şi nu vă puteţi elibera de ea. A rămas undeva în memorie ca o obsesie, ca o neîmplinire, ca un regret de care nu vă puteţi debarasa.

 Fecioară
Stresul vă doboară în cele mai nepotrivite momente şi nu aveţi curajul de a lupta cu piedicile zilei. La primul hop, aţi clacat şi aţi lăsat gândurile negre să vă stăpânească.

 Balanţă
Faceţi echipă foarte bună cu un grup de persoane a căror prezenţă este stimulantă, constructivă, pozitivă.

 Scorpion
Emotivitatea creşte, de parcă se apropie un eveniment pentru care nu sunteţi pregătit sufleteşte. Ar fi trebuit să vă gândiţi înainte cum veţi face faţă, pentru că acum, cu fiecare oră care vă apropie de acel moment, alunecaţi tot mai mult spre pesimism.

 Săgetător
Nimeni nu vă poate întrece azi când e vorba de decizii cu impact financiar. Aveţi un fler aparte în a calcula totul perfect, ca un om de afaceri.

 Capricorn
Nervii dau în clocot şi, prins într-un iureş de evenimente, nici nu simţiţi când s-a terminat ziua. La tot pasul apare ceva care vă scoate din sărite, dar vă şi pune ambiţia la încercare.

 Vărsător
Vă plac discuţiile în contradictoriu, pentru că nu le puneţi la suflet. Nimic nu vă distrează mai tare decât să-i vedeţi pe ceilalţi enervându-se, în timp ce dumneavoastră priviţi totul cu detaşare şi amuzament.

 Peşti
Banii sunt preocuparea numărul unu a zilei, nu pentru că ar lipsi, ci, dimpotrivă, pentru că a sosit vremea unei decizii capitale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS