17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Sentimentele dumneavoastră nu au consistenţă azi, sunteţi mai mult atras de aventuri, flirturi, escapade  care vă fac plăcere, pentru că vă aduc aminte cum este jocul seducţiei. Chiar dacă cineva vă atrage azi, nu va ieşi ceva serios de aici, pentru că nu sunteţi dispus să vă implicaţi cu adevărat.

 Taur
Fiţi atent la deciziile zilei, pentru că sunteţi cam impulsiv şi vă aventuraţi în direcţii cu factor mare de risc. Spuneţi ceva fără să gândiţi, porniţi o activitate fără sorţi de izbândă sau un colaborator se bagă în treburile dumneavoastră şi strică totul.

 Gemeni
Dacă alte bucurii nu aveţi astăzi, concentraţi-vă la muncă, pentru că poate fi un balsam bun în cazul unor suferinţe. Veţi fi suficient de prins de treburi ca să vă mai gândiţi la ceea ce provoacă dezamăgire în viaţa personală, dar când vă veţi întoarce acasă, iar veţi aluneca spre pesimism şi depresie.

 Rac
Noroc şi fericire pe toată linia, ar fi culmea să rataţi o zi atât de bună şi să consumaţi auspiciile excelente ale zilei pe fleacuri. Ţintiţi sus, îndrăzniţi la chestiuni de top, faceţi planuri măreţe, pentru că evenimentele ce vi se pregătesc acum sunt deosebite, speciale, de apogeu.

 Leu
Pentru că dragostea nu oferă întotdeauna momente speciale, ştiţi să vă mulţumiţi şi cu puţin, cu liniştea de acasă, cu discuţii între patru ochi cu iubitul, cu tăcere în doi la finalul zilei. Chiar şi rutina de zi cu zi poate fi plăcută, dacă o împărţiţi cu partenerul.

 Fecioară
V-aţi bucurat înainte de vreme de o reuşită şi acum daţi de primul hop. Poate la originea acestui impas este invidia unui coleg care nu suportă să vă vadă pe dumneavoastră cu un pas înainte şi face tot posibilul să vă taie avântul şi să vă strice bucuria.

 Balanţă
Eraţi liniştit, pe un teren stabil al activităţilor în desfăşurare, dar azi apare cineva care vă strică tot calmul. Se opune cu încăpăţânare ideilor dumneavoastră şi nu este de acord cu ceea ce aţi făcut. Vă întoarce din drum, vă pune să mai parcurgeţi o dată tot acest drum, ceea ce vă scoate din sărite.


 Scorpion

Aveţi o atitudine prea îndrăzneaţă în faţa unor situaţii riscante şi, dacă nu vă calculaţi mai bine paşii, aţi putea face o greşeală. Vă jucaţi cu riscul doar ca să vedeţi ce iese, dar vă plac provocările.

 Săgetător
Colaborarea nu mai merge la fel de bine în colectivul din care faceţi parte. Unii colegi vi se opun cu răutate şi vă opresc din avânt, ceea ce vă pune pe gânduri, pentru că este un avertisment că nu mai există aceeaşi comunicare ca la început.

 Capricorn
Nu eraţi prea sigur de decizia pe care aţi luat-o sau pe planul pe care l-aţi început şi aşteptaţi de undeva o confirmare sau o părere avizată că aţi făcut alegerea cea bună. Azi luaţi legătura cu o persoană cu experienţă, care îşi expune părerea cu argumente puternice, încât puteţi avea încredere deplină în verdictul său.

 Vărsător
Nimeriţi într-un mediu în care se dau reale lupte pentru putere, unde orgoliile dau în clocot, unde fiecare se zbate, pe căi nu tocmai corecte, pentru a ieşi în evidenţă. Văzând cum se bat toţi pentru supremaţie, vă daţi seama că nu vă potriviţi acestui tip de competiţie şi preferaţi să-i lăsaţi pe ceilalţi să se lupte cât vor.

 Peşti
Siguranţa cu care priveaţi lucrurile vă este zguduită de intervenţia nedorită a unei persoane care, fără să-şi dea seama, vă răneşte profund sau vă taie aripile. Nu mai aveţi aceeaşi atitudine încrezătoare şi pozitivă, ci începeţi să vă gândiţi dacă nu cumva ceea ce a transmis este adevărat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS