22.2 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Ceva nou se naşte în inima dumneavoastră, un sentiment aparte, altă iubire, o dorinţă de schimbare, şi pune repede stăpânire pe dumneavoastră. Sunteţi mult mai pătimaş, mai îndrăgostit ca oricând, deci puteţi trăi evenimente intense alături de persoana iubită.

 Taur
Cel care vă sare azi în ajutor, pentru rezolvarea unei probleme delicate, se va dovedi un prieten de cursă lungă. Vă va fi alături la bine şi la greu şi cu alte ocazii, fiind un prieten adevărat, care nu cere nimic în schimbul sprijinului său.

 Gemeni
Eraţi pasiv, aşteptând din senin o schimbare, dar azi toate par să fie date peste cap de un eveniment neprevăzut ce vă dă din nou chef de acţiune. Căpătaţi o energie nebănuită şi lăsaţi la o parte comoditatea instalată, pentru a vă implica trup şi suflet în provocarea nou apărută.

 Rac
Ca să ajungeţi la un eveniment special, care consideraţi că vă va împlini aşteptările, este nevoie, pe parcurs, şi de unele sacrificii. Acum acceptaţi condiţii defavorabile doar cu speranţa că, într-o zi, toate aceste suferinţe să fie alinate de marele succes mult sperat.

 Leu
Îndoiala vă otrăveşte sufletul şi începeţi să scorniţi tot felul de scenarii negative. Vă pot face rău, deci nu insistaţi să gândiţi ceva în nuanţe negre, pentru că e foarte posibil ca gândirea negativă să atragă materializarea gândului.

 Fecioară
Intervenţia unui amic în viaţa personală generează o stare de emotivitate crescută, ca şi cum v-ar fi teamă că ar putea folosi împotriva dumneavoastră detaliile pe care le-a aflat. Evitaţi azi confesiunile importante, dezvăluirile intime, pentru că acela care vă trage de limbă nu are intenţii sincere.

 Balanţă
Vă cam jucaţi cu vorbele, faceţi glume de la orice şi nu inspiraţi prea multă încredere. Jocurile de cuvinte nu vă pun într-o lumină avantajoasă, pentru că lumea nu se va încrede în ceea ce spuneţi. Abordaţi o atitudine relaxată, uşuratică în tot ce ţine de exprimare, comunicare, gândire, raţionament.

 Scorpion
Apare o şansă excelentă în calea dumneavoastră, dar vă prinde într-un moment nepotrivit, când vă îndoiţi de orice. În loc să profitaţi de şansă, căutaţi nod în papură şi nu vă lăsaţi până nu găsiţi un detaliu negativ.

 Săgetător
Când e vorba de drepturile dumnevoastră, de justiţie şi de adevăr, nimeni nu vă poate opri. S-a ivit şansa de a demonstra că aţi avut dreptate într-o anumită situaţie, în care nu aţi fost apreciat corect, deci adunaţi martori şi dovezi pentru a arăta unde este adevărul.

 Capricorn
O eroare comisă din neatenţie v-a învăţat suficient încât să fiţi extrem de prudent în situaţii similare. Parcă retrăiţi ceva din problema de atunci, dar acum ştiţi cum trebuie să procedaţi.

 Vărsător
Porniţi o acţiune nouă, cu entuziasm şi chef de muncă, şi, dacă mai sunteţi şi susţinut, cu atât mai bune vor fi rezultatele. Sunteţi mulţumit de felul în care evoluează totul. Poate fi vorba de o relaţie, de un nou proiect profesional, de un plan de viitor, şi totul înaintează foarte repede pentru că-şi aduce contribuţia şi cineva drag la acest vis măreţ.

 Peşti
Calmul acestei zile vă prieşte, pentru că vă puteţi apleca asupra acelor chestiuni minore de care nu aţi avut timp până acum. Vă întâlniţi cu o mulţime de cunoştinte şi cu fiecare aveţi câte o vorbă de schimbat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS