11.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024

Horoscop

Berbec

Tot avântul cu care aţi pornit ziua păleşte pe parcurs din cauza unor piedici neprevăzute. Se pare că v-aţi aruncat prea repede în mijlocul evenimentelor, fără să analizaţi situaţia cu atenţie dinainte.

Taur

Nu vă puteţi exprima sentimentele la justa intensitate, ci, în loc de vorbe frumoase şoptite celui drag, ridicaţi tonul, ca mai apoi să regretaţi.

Gemeni

Fiţi deschis la propunerile care vin astăzi de la prieteni, pentru că au un rol constructiv în planurile dumneavoastră. Poate primiţi o informaţie salvatoare sau o mână de ajutor, sosită exact atunci când aveaţi mai mare nevoie de sprijin.

Rac

Îndoiala vă ţine pe loc, pentru că vă puneţi prea multe întrebări. Îl luaţi pe „nu“ în braţe şi vă pierdeţi încrederea în dumneavoastră. Dacă nu puteţi continua sub imperiul suspiciunii, ar fi bine să luaţi o pauză şi să vă relaxaţi.

Leu

Iniţiativele vă sunt comentate şi reprimate de inamici şi vă puteţi aştepta la critici sau la atacuri aspre din partea lor. Invidia îi roade când văd că vă ies toate bine şi ar putea interveni cu gesturi incorecte, bârfe şi denigrări la adresa dumneavoastră.

Fecioară

Prietenul la nevoie se cunoaşte, iar azi aveţi nevoie de un sfat amical mai mult ca oricând. Îl veţi primi de la cei maturi, care au altă viziune asupra evenimentelor decât dumneavoastră.
Balanţă

Totul înaintează conform planului, astfel încât nici nu vă vine să credeţi cât de bine se clădesc toate. Norocul dumneavoastră constă în buna colaborare cu ceilalţi, care îşi aduc contribuţia cu seriozitate la planurile începute.

Scorpion

Drumurile pe care trebuie să le faceţi azi sunt înţesate de piedici, ca atare, e posibil să nu rezolvaţi tot ce v-aţi propus la începutul zilei. Ori sunteţi amânat, ori întors din drum, ori nu mai ajungeţi deloc la destinaţia dorită din cauza unor obstacole.

Săgetător

Banii sunt azi monedă de schimb pentru diverse servicii făcute unii altora. Unii vă plătesc pentru ce aţi făcut pentru ei sau trebuie să vă demonstraţi mulţumirea pentru ceea ce au făcut alţii pentru dumneavoastră.

Capricorn

Sunteţi decepţionat de felul cum s-a terminat un capitol din viaţa dumneavoastră: brusc, fără drept de apel, într-un sens negativ, iar acum suferiţi că nu aţi intervenit mai devreme să reparaţi ce se mai putea.

Vărsător

Ceea ce faceţi acum îşi va arăta rezultatele mai târziu, nu imediat, dar vă place ceea ce se clădeşte lent sub ochii dumneavoastră. Sunteţi implicat trup şi suflet, convins că totul va ieşi aşa cum speraţi.

Peşti

Inima dumnevoastră suferă în taină din cauza unei decepţii sentimentale, de parcă aţi aşteptat ceva de la persoana iubită, dar aceasta nu a răspuns aşteptărilor dumneavoastră. Poate fi o deziluzie trecătoare, dar sufletul vă doare şi aveţi tendinţa de a le privi pe toate în negru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS