21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec


V-ati impotmolit si nu gasiti solutii, de aceea ar trebui sa apelati la sprijin din afara. Cel mai aproape este partenerul de viata, care va sare in ajutor.


Taur


Rabdarea dumneavoastra a ajuns la limita, ati oferit suficient timp unei persoane sa se gândeasca sau sa faca un anumit gest.


Gemeni


Relatia de cuplu revine la normal, intindeti o mâna spre impacare si restabiliti comunicarea.


Rac


Va aflati in fata unui impas. Atitudinea de om neputincios si abandonat nu va ajuta la nimic, pentru ca vinovatul sunteti dumneavoastra.


Leu


Sunteti dornic de distractie, de noutate si nu ratati nici o ocazie de a comunica. De unde nici nu sperati, ar putea aparea noi motive de divertisment.


Fecioara


Stati cu ochii in patru azi, pentru ca sunteti pasibil de o greseala foarte riscanta. O mica gafa, o neatentie sau o neglijenta poate declansa o adevarata furtuna.


Balanta


Trebuie sa dati un raspuns ferm, dar nu sunteti in stare. Ceva va retine pentru ca nu detineti toate informatiile necesare.


Scorpion


Relatia de dragoste evolueaza foarte bine. Daca acum intâlniti pe cineva nou, atractia poate fi imediata. Planurile de viitor alaturi de persoana draga va dau amândurora mari sperante ca se poate si mai bine de acum incolo.


Sagetator


Fiti pe faza la propunerile care sosesc azi, pentru ca pot fi in avantajul dumneavoastra. Un telefon primit poate avea un impact cu totul special asupra dumneavoastra, fie ca e vorba de cariera sau de iubire.


Capricorn


Vestea mult asteptata nu soseste asa cum ati fi dorit: ori este exact invers decât sperati, ori, pentru a o transforma totusi intr-un succes, trebuie sa faceti niste concesii.


Varsator


Interventia unui superior in treburile dumneavoastra are un efect negativ, ori pentru ca va incurca planurile, ori pentru ca va atrage atentia asupra unei greseli.


Pesti


Tatal sau sotul joaca un rol important in luarea unei decizii. Poate nu sunteti chiar dumneavoastra cel care decide azi in ce directie trebuie sa mearga unele planuri, dar veti fi intru totul de acord cu parerile acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS