28.1 C
Craiova
duminică, 21 iulie, 2024

Horoscop

BERBEC
Primești un bonus energetic și clarificările de care ai nevoie. Se echilibrează partea financiară. Primești și claritate mentală și ești încurajat să utilizezi resurse nefolosite până acum, care-ţi vor aduce beneficii. Aceste beneficii nu sunt însă pe măsura așteptărilor.

TAUR
Te simţi împins de la spate și vezi că uși bine încuiate se deschid singure. Este o zi cu multe provocări, dar ai energia de a le depăși. Seara te simţi epuizat și ai nevoie de compania cuiva drag. Universul romantic este un punct de stabilitate care te ajută zilele acestea.

GEMENI
Lucrurile par să meargă destul de bine în mai multe privinţe. Gândirea ta este limpede, emoţiile tale sunt sub control și este momentul pentru a profita de aceste oportunităţi favorabile și de a le transforma în ceva și mai mare. Ai puterea de a face (aproape) orice.

RAC
Poţi găsi idei foarte bune pentru a-ţi extinde activitatea, pentru a-ţi dezvolta afacerea sau pentru a-ţi eficientiza munca. S-ar putea să fii nevoit să schimbi stilul ori metodele de lucru cu care te-ai obișnuit și asta poate să fie extrem de stresant pentru tine.

LEU
Uneori emoţiile trec peste raţiune. Nu mai acţiona din impuls. Lasă capul și inima să lucreze împreună. Încearcă să nu te agiţi prea mult, nu te stresa, nu te panica și lasă lucrurile să curgă în voia lor. Trebuie să găsești un echilibru care să te ajute să fii pozitivă.

FECIOARĂ
Astăzi ai dispoziţia potrivită să te poţi bucura de viaţă așa cum dorești, nu cum cred alţii că trebuie. Vezi partea bună a oricărei situaţii, chiar dacă celor din jurul tău le este dificil. Prietenii te iubesc și te admiră pentru acest lucru, iar persoana iubită te va aprecia mai mult.

BALANŢĂ
Poţi face tot ce-ţi dorești. Totul ţine de voinţa și cheful tău și de obligaţiile pe care le ai. Nu există nimic ce nu poţi face atâta vreme cât vrei asta. Ești foarte abil și ai intuiţia la cote ridicate. Fii mai sociabil cu partenerul tău de viaţă. El nu este la fel de puternic ca și tine.

SCORPION
Combină speranţele și visele cu asumarea responsabilităţilor pentru a obţine ceea ce îţi dorești în viaţa personală și profesională. Cei care îţi sunt alături te definesc și poţi fi judecat în funcţie de abilităţile și rezultatele lor. Asigură-te că vei comunica bine, mai ales la serviciu.

SĂGETĂTOR
Profită de perioada de glorie pe care o primești! Chiar și așa, trebuie să te concentrezi asupra detaliilor minore. Este foarte posibil să ai o surpriză excepţională. O persoană din anturajul tău ar putea fi interesată de tine. Pe seară poate apare ceva neprevăzut, dar plăcut.

CAPRICORN
Ai multe idei inovatoare pe care este bine să le spui. Ai nevoie de puţin timp singur, ca să poţi reflecta asupra schimbărilor din ultima vreme. O nouă sarcină de lucru poate părea dificile, dar te vei descurca foarte bine.

VĂRSĂTOR
Cunoști noi oameni. Găsește-ţi mai mult timp pentru tine și pentru nevoile tale. Colegii de la serviciu te vor aprecia mai mult dacă vei fi dispusă să lucrezi cu ei în echipa. Spre seară, ai putea sta la povești cu cei din familia ta și să depănaţi amintiri plăcute.

PEȘTI
Primești ceea ce meriţi, în ceea ce privește cariera, azi și în zilele care urmează din această săptămână. Vizibilitatea ta la locul de muncă crește și ai instrumentele necesare pentru a crea și transmite mesaje puternice și clare, care se văd și care sunt luate în seamă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS