Acasă Local Gorj Gorj: O femeie a găsit un portofel cu bani și l-a predat...

Gorj: O femeie a găsit un portofel cu bani și l-a predat Poliției Locale

-

O femeie, din Târgu Jiu, a găsit sâmbătă un portmoneu găsit într-un magazin de pe strada Unirii, și l-a predat Poliției Locale. Portmoneul conținea cartea de identitate a posesorului, permisul de conducere, mai multe carduri bancare, cardul de sănătate, două bilete de trimitere pentru servicii medicale, cupoane de pensii, legitimații pentru transport, precum și o sumă de bani.

Și-a recuperat portofelul

În urma activităților specifice, polițiștii locali au luat legătura cu persoana care a pierdut portofelul, iar aceasta s-a prezentat la sediul Poliției Locale Târgu Jiu pentru a-și recupera bunurile. „Bărbatul, vădit emoţionat, ne-a relatat că nu se aştepta să-şi recupereze portofelul cu toate actele şi banii, mulțumind în mod deosebit doamnei care l-a găsit, pentru gestul nobil. Poliția Locală Târgu Jiu apreciază și promovează permanent spiritul civic și le recomandă, totodată, tuturor cetățenilor să manifeste o atenție sporită la utilizarea bunurilor personale, pentru a evita situațiile neplăcute de acest gen.”, potrivit Poliției Locale Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Nivelul de energie fizică și mentală este foarte ridicat astăzi şi vă puteţi simți neliniștit toată dimineața. Sunt posibile cumpărături, vizite...