Acasă Local Bătrână de 81 ani, violată de un recidivist sub ochii soțului

Bătrână de 81 ani, violată de un recidivist sub ochii soțului

-

O faptă care a îngrozit comunitatea s-a petrecut în noaptea de 7 spre 8 iunie, la Vișina Nouă, județul Olt.

Un bărbat de 45 ani, din localitatea Vişina Nouă, a intrat în noaptea de vineri spre sâmbătă în casa unor bătrâni şi a violat-o pe femeie. Bărbatul, pe nume Tănase Dumitru Mitel, a fost eliberat condiționat în 2016. El a stat patru ani în închisoare pentru că și-a violat mama. După ce a intrat în casa bătrânilor, a penetrat-o mai întâi cu mâna pe femeie, în faţa soțului. Acesta din urmă care este imobilizat la pat în urma unui accident vascular cerebral.

Bătrâna, lovită cu pumnii în cap

În cele din urmă, violatorul a obligat-o pe bătrână să părăsească locuința. Apoi, a întreținut cu aceasta un raport sexual normal în curtea casei. Pentru că a opus rezistență, femeia a fost lovită cu pumnii în zona capului.

Bătrâna care a reclamat la poliție totul, nu a putut să-l indice, însă, pe făptaș. Fapta a fost înregistrată inițial cu autor necunoscut. Însă, violatorul a fost identificat și reținut în cursul zilei de duminică, în prezent fiind arestat preventiv.

În familia violatorului infracțiunile se țin lanț. Fiul acestuia a fost arestat, în iarnă, după ce a tâlhărit o bătrână.

ȘTIRI VIDEO GdS

MApN: Angajări temporare în sistemul medico-militar

În contextul eforturilor întreprinse de autoritățile publice pentru limitarea răspândirii noului coronavirus (COVID-19), Ministerul Apărării Naționale a demarat măsurile pentru suplimentarea numărului...