25.5 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘofer și trei pacienți, răniți după ce s-au răsturnat cu ambulanța

Șofer și trei pacienți, răniți după ce s-au răsturnat cu ambulanța

Șoferul unei ambulanțe private și cei trei pacienți pe care îi transporta la dializă au fost răniți după ce autovehiculul s-a răsturnat. Toți patru au fost transportaţi la unităţile de primiri urgenţe din municipiile Deva şi Hunedoara, pentru îngrijiri medicale.

Un autoturism care îndeplinea atribuţii de ambulanţă privată, la bordul căruia se aflau trei pacienţi, s-a răsturnat vineri, pe drumul naţional DN 66, în zona oraşului Călan.

În ambulanţă se aflau o femeie de 72 de ani şi doi bărbaţi, de 54 şi 64 de ani, toţi din oraşul Haţeg. La un moment dat, autoturismul a părăsit partea carosabilă a drumului şi s-a răsturnat.

Din primele investigaţii, accidentul ar fi fost cauzat de faptul că şoferul, de 59 de ani, din comuna Ghelari, ar fi adormit la volan.

În ajutorul victimelor au intervenit pompierii militari din Simeria şi Bretea Română.

„Echipajele participante la intervenţie au acordat primul ajutor victimelor aflate într-unul dintre autovehiculele implicate. Persoanele rănite, conştiente şi cooperante, au fost transportate de ambulanţa SMURD şi de cele ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean la spitalele din Hunedoara, două persoane şi la cel din Deva, celelalte două persoane rănite”, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală.

Citeşte şi: Un muncitor a murit strivit sub un utilaj, în pădure

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS