22.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat găsit mort lângă gardul unei școli

Bărbat găsit mort lângă gardul unei școli

Un bărbat a fost găsit mort în apropierea unei școli din Vaslui. Polițiștii au stabilit că bărbatul locuia la un bloc din vecinătatea instituției de învățământ.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit, vineri dimineață, în apropierea Centrului Școlar de Educație Incluzivă „Elisabeta Polihroniade” din Vaslui. Acesta zăcea pe iarbă, lângă gardul unității de învățământ, față în față cu intrarea în cimitirul din cartier.

Femeia care l-a găsit a crezut că ceea ce se vedea în iarbă era un sac de gunoi. Când s-a apropiat, și-a dat seama că era un om și a sunat imediat la 112.

Ulterior, oamenii legii l-au identificat pe bărbatul găsit decedat. Este vorba despre un vasluian de 49 de ani, care locuia în apropiere, într-un bloc de garsoniere.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din Vaslui, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului sesizat și dispunerea măsurilor legale.

Citeşte şi: Cel puțin 14 persoane au murit într-un incendiu la un bloc din oraşul vietnamez Hanoi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS