17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident la Szczecin. Zeci de persoane rănite. Șoferul, reținut

Accident la Szczecin. Zeci de persoane rănite. Șoferul, reținut

Un șofer a intrat cu mașina într-un grup de oameni care se aflau pe trecerea de pietoni în Szczecin, Polonia.

Poliția l-a arestat pe autorul accidentului care a avut loc la Szczecin, a declarat Adam Rudawski, guvernatorul Pomerania de Vest. O mașină a lovit un grup de persoane. Cel puțin 19 persoane fiind rănite, două dintre ele în stare critică.

Doi dintre răniți sunt în stare foarte gravă
Doi dintre răniți sunt în stare foarte gravă

Tomasz Kubiak, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Pompieri de Stat din Szczecin, a anunțat că operațiunea de salvare a fost sub control. Victimele au fost lovite când se aflau pe o trecere de pietoni. Două persoane aflate în stare critică sunt la spital, iar persoanele uşor rănite au fost tratate la faţa locului.

Printre răniți se numără șase adolescenți, niciunul dintre ei în stare critică. În total, mai multe persoane au fost rănite în acest incident și în alt incident în care a fost implicată aceeași mașină. Făptașul a fost prins de polițiști.

Șoferul Ford Focus a condus mai întâi pe trotuar de-a lungul aleilor. A intrat pe șinele de tramvai, și apoi a lovit un grup de pietoni la Plac Rodła. Apoi s-a ciocnit cu alte trei vehicule de-a lungul străzii. Autorul accidentului este un bărbat de 33 de ani. Deocamdată nu se știe nimic despre starea lui de sănătate, potrivit Polskie Radio 24.

Citește și: Nunta Ambani: Rihanna și Ivanka Trump, la petrecerea organizată de cel mai bogat om din Asia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS