20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăMagazinNunta Ambani: Rihanna și Ivanka Trump, la petrecerea organizată de cel mai bogat om din Asia

Nunta Ambani: Rihanna și Ivanka Trump, la petrecerea organizată de cel mai bogat om din Asia

Mukesh Ambani – a cărui avere netă este de 112 miliarde de dolari – nu a scutit nicio cheltuială pentru o petrecere în cinstea fiului său. Lista de 1.200 de invitați include miliardari, vedete de la Bollywood și legende indiene de cricket.

Ivanka Trump a sosit de joi  (Foto: AP Photo/Ajit Solanki)
Ivanka Trump a sosit de joi (Foto: AP Photo/Ajit Solanki)

Nu se întâmplă adesea ca Mark Zuckerberg și Ivanka Trump să se alăture vedetelor de la Bollywood și jucătorilor de cricket indieni. Cu toții o vor urmări pe Rihanna cântând. De asemenea, nu în fiecare zi cel mai bogat bărbat din Asia îi organizează o petrecere fiul său înainte de nuntă.

Începând de ieri, timp de trei zile, orașul indian Jamnagar îi va găzdui pe unii dintre cei mai bogați și faimoși oameni din lume. Fiul lui Ambani, Anant Ambani, de 28 de ani, se va căsători în iulie cu iubita lui de lungă durată, Radhika Merchant. Festivitățile din acest weekend oferă o privire asupra a ceea ce va urma la nunta lor. Lista de aproape 1.200 de invitați îi include pe Zuckerberg, Ivanka Trump și Bill Gates. Li se alătură membrii regali de la Bollywood precum Ranveer Singh și Deepika Padukone.

Printre oaspeții sosiți vineri

Arjun Kapoor și Ranbir Kapoor, vedete de la Bollywood, au fost văzuți sosind la începutul acestei săptămâni.

Actorul de la Bollywood Ranbir Kapoor părăsește aeroportul într-un Rolls Royce. (Foto: AP/Ajit Solanki)
Actorul de la Bollywood Ranbir Kapoor părăsește aeroportul într-un Rolls Royce. (Foto: AP/Ajit Solanki)

Este de așteptat să participe și legenda cricketului Sachin Tendulkar – la fel ca și CEO-ul Disney, Bob Iger.

Vineri dimineața, CEO-ul gigantului petrolier BP, au pozat în fața unui fundal vesel și luminos, în timp ce se îndrepta către petrecere.

Murray Auchincloss și Bob Dudley, actuali și foști directori generali ai BP (Foto: AP Photo/Ajit Solanki)
Murray Auchincloss și Bob Dudley, actuali și foști directori generali ai BP (Foto: AP Photo/Ajit Solanki)

Jucătorul indian de cricket Suryakumar Yadav a transportat bagajele Louis Vuitton când a sosit cu soția sa, Devisha. El a făcut o pauză pentru poze cu jucătorul afgan Rashid Khan.

Ambani nu s-a zgârcit la bani, când a venit vorba de divertisment, potrivit Sky News. Pe lângă faptul că a rezervat cântăreți celebri de la Bollywood, el a apelat la Rihanna pentru a cânta. David Blaine va face trucuri de magie. Ambani a angajat-o, în 2018, pe Beyonce pentru petrecerea înainte de nuntă a fiicei sale.

O cină de 51.000 de persoane

Sărbătorile de dinainte de nuntă au fost precedate de încă un eveniment, miercuri, când familia Ambani a organizat un serviciu de cină comunală pentru 51.000 de oameni care locuiesc în satele din apropierea orașului natal. Domnul Ambani s-a alăturat fiului său și viitoarei noră în timp ce serveau mâncare localnicilor.

Mukesh Ambani, centru stânga, și fiul său Anant Ambani, al treilea la dreapta, servind mâncare comunității la începutul acestei săptămâni
Mukesh Ambani, centru stânga, și fiul său Anant Ambani, al treilea la dreapta, servind mâncare comunității la începutul acestei săptămâni

Programul pentru zilele următoare include o vizită la un centru de salvare a animalelor de 3.000 de acri condus de mire – unde oaspeților li s-a spus să poarte ținute „febra junglei”. Participanților li s-a pus la dispoziție un moodboard pentru fiecare zi, pentru a-i ajuta să arate perfect potrivit pentru decorul indian, în timp ce o armată de stiliști sunt la îndemână pentru a-i ajuta.

500 de feluri de mâncare

Firmele de catering vor include 500 de feluri de mâncare create de aproximativ 100 de bucătari. Când vine vorba de organizarea de nunți legendare pentru copiii săi, Ambani nu se dezminte. În 2018, nunta fiicei sale Isha a fost descrisă de unii ca un mini-summit de la Davos. Oameni ca Hillary Clinton și John Kerry au ajuns pe ringul de dans cu cele mai bune vedete de la Bollywood. Ambani conduce Reliance Industries, cu interese care variază de la petrochimie la petrol și gaze la telecomunicații și retail. Anul trecut, a raportat venituri anuale de peste 100 de miliarde de dolari.

Citește și: (VIDEO) Mesajul emoționant al văduvei lui Navalnîi: „Te iubesc pentru totdeauna”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS