20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Dolj: Reținut pentru că a încălcat ordinul de protecţie. Cercetat pentru că și-a amenințat soția

(VIDEO) Dolj: Reținut pentru că a încălcat ordinul de protecţie. Cercetat pentru că și-a amenințat soția

Un bărbat de 59 de ani, din comuna Șimnicu de Sus, a fost reținut, ieri, de polițiștii din Melinești pentru că a încălcat ordinul de protecție.

Pe 5 februarie, polițiștii au fost sesizați de o femeie, din comuna Șimnicu de Sus că soțul său, un bărbat i-ar fi adresat amenințări. Pe numele acestuia fiind emis un ordin de protecție provizoriu.

În perioada 8 – 11 februarie, bărbatul ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecţie emis împotriva sa. El ar fi intrat în curtea locuinţei soției sale, adresându-i acesteia ameninţări.

În urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, bărbatul a fost reținut. El a fost introdus în arestul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Astăzi, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Citește și: Cod Galben de precipitații însemnate cantitativ în Mehedinți și alte județe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Klaus și Carmen Iohannis au participat la recepția oferită...

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, vineri seară, împreună cu...

ȘTIRI GdS