15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBăut şi fără permis, a furat maşina cumnatului şi a provocat un accident

Băut şi fără permis, a furat maşina cumnatului şi a provocat un accident

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Pieleşti, este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis şi furt, după ce a furat maşina cumnatului său şi a provocat un accident. Potrivit oamenilor legii, tânărul avea o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Accidentul a avut loc în noaptea de 26 spre 27 decembrie, între localităţile Pieleşti şi Robăneşti.

Poliţiştii doljeni au explicat că furtul autoturismului a fost anunţat de un bărbat de 47 de ani, din Pieleşti. Este vorba de cumnatul tânărului de 23 de ani.

„În noaptea de 26 spre 27 decembrie, ora 04.52, polițiștii Secției nr. 5 Pieleşti au fost sesizați de către un bărbat de 47 de ani, cu privire la faptul că, un tânăr de 23 de ani, din comuna Pieleşti, i-ar fi sustras autoturismul, fiind implicat într-un eveniment rutier.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că în noaptea de 26 spre 27 decembrie, tânărul de 23 de ani, aflându-se în aceeaşi locuinţă cu bărbatul de 47 de ani, i-ar fi sustras acestuia cheile autoturismului pe care l-ar fi condus ulterior pe drumurile publice din localităţile Pieleşti şi Robăneşti. Pe DJ 652, tânărul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit pe un teren agricol, fiind înregistrate doar pagube materiale”, au precizat oamenii legii.

Băut şi fără permis, la volanul unei maşini furate

După accident, tânărul de 23 de ani a lăsat maşina pe câmp şi a plecat. Poliţiştii l-au găsit destul de repede şi au stabilit că băsuse înainte de a fura maşina cumnatului său. De asemenea, s-a stabilit că tânărul nu are permis de conducere.

„Tânărul a părăsit locul faptei, fiind găsit de către poliţişti. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din verificările efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere”, mai spun poliţiştii.

Aceştia din urmă au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Citeşte şi: Primar din Olt, ucis într-un accident provocat de un șofer beat și drogat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS