22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Olt: Arestați pentru trafic act sexual cu un minor

(VIDEO) Olt: Arestați pentru trafic act sexual cu un minor

-

Doi olteni au fost arestați preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de persoane, act sexual cu un minor şi trafic cu minori și .

În cursul lunii octombrie 2022, una dintre persoanele bănuite, ar fi recrutat, prin promisiuni false de căsătorie o minoră. El a transportat și adăpostit, o persoană vătămată minoră, cunoscând vârsta reală a acesteia de 14 ani, potrivit IPJ Olt.

El ar fi intermediat raporturi sexuale cu diferite persoane, de la care ar fi încasat sume cuprinse între 100 și 200 de lei. În cursul aceleiași luni, bărbatul ar fi întreținut cu victima raporturi sexuale.

A doua persoană bănuită, în cursul lunii octombrie 2022, ar fi întreținut raporturi sexuale cu minora, a cărei vârstă ar fi cunoscut-o.

Aceasta i-ar fi facilitat întreținerea de raporturi sexuale cu diferite persoane, în schimbul unor sume de bani, între 100 și 200 de lei.

Promisiuni de căsătorie pe bani

Al doilea inculpat ar fi mijlocit o eventuală căsătorie a victimei minore cu un bărbat. De la acesta ar fi primit 1.000 de lei, reprezentând jumătate din suma cerută, în acest scop.

În aceeași perioadă, ar fi constrâns o persoană vătămată majoră, să întreţină raporturi sexuale cu un bărbat. El a încasat de la acesta 200 de lei.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt au dispus, ieri, reținerea a celor doi bănuiți, pentru 24 de ore.

Azi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor doi.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Citește și: Un tânăr din Olt a omorât un bărbat şi i-a aruncat trupul într-un pârâu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Festivalul Internațional Shakespeare împânzește Craiova și cheamă publicul să...

La 30 de ani de existență, Festivalul Internațional Shakespeare,...

ȘTIRI GdS