23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr din Olt a omorât un bărbat şi i-a aruncat trupul într-un pârâu

Un tânăr din Olt a omorât un bărbat şi i-a aruncat trupul într-un pârâu

Un tânăr, de 22 de ani, din comuna Mihăeşti, judeţul Olt, a omorât un bărbat şi i-a aruncat trupul într-un pârâu.

Tânărrul care ar fi omorât un bărbat , de 57 de ani din Bucureşti, a fost reţinut de procurori. El va fi prezentat instanţei, vineri, cu propunere de arestare preventivă, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Scandalul dintre cei doi a pornit după ce victima ar fi făcut avansuri sexuale prietenei agresorului.

Procurorii au început cercetările după ce cadavrul unui bărbat a fost găsit la începutul săptămâni în albia pârâului Călmăţui, în extravilanul comunei Mihăeşti.

„În fapt, s-a stabilit că în noaptea de 23/24.10.2023 autorul însoţit de prietena sa, o tânără de 19 ani, s-au deplasat cu trenul din direcţia Bucureşti -Roşiori de Vede. Cu această ocazie au întâlnit victima NG. Toţi trei au coborât în gara CFR Roşiori de Vede. De aici au luat un taxi ce i-a tranportat până la domiciliul autorului, din comuna Mihăeşti. Acolo, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, întrucât victima i-a făcut avansuri sexuale prietenei autorului, între cei doi s-a iscat un conflict fizic. Autorul i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii, picioarele şi cu o cheie tubulară metalică în zona feţei şi a toracelui. I-a provocat leziuni, respectiv fracturi costale, de stern şi rupturi de organe interne. Toate leziunile au condus la decesul victimei”, au precizat procurorii.

Anchetatorii au adăugat că tânărul de 22 de ani a târât cadavrul de la locuinţă pe un câmp din imediata apropiere. Apoi l-a aruncat în albia pârâului Călmăţui.

Tânărul şi-a recunoscut comiterea faptei în timpul audierilor.

El a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi: Un oltean, prins cu 227 km/h. A rămas pieton pentru 270 de zile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS