22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn oltean, prins cu 227 km/h. A rămas pieton pentru 270 de zile

Un oltean, prins cu 227 km/h. A rămas pieton pentru 270 de zile

Un oltean de 20 de ani a fost prins azi noapte, circulând pe Drumul Expres 12, în afara localității Bîrza, cu 227 de km/h. Limita de viteză pe acel sector este de 120 de km/h.

Deși polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, conducătorul auto nu s-a supus măsurii. Poliţiştii au urmărit autoturismul.

Întrucât conducătorul auto nu s-a supus somațiilor, polițiștii au executat 3 focuri de avertisment, cu armamentul din dotare.

La scurt timp, autoturismul a fost depistat pe un câmp din afara localității Bîrza. La volanul acestuia a fost identificat un tânăr, de 20 de ani, din comuna Mărunței, județul Olt. El a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative.

Pe parcursul urmăririi, tânărul de 20 de ani a acroșat mai multe balize direcționale amplasate pe Drumul Expres 12. În urma evenimentelor nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Pentru abaterile săvârșite, tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 5.220 de lei. A fost dispusă și suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 270 de zile.

Citeşte şi: (VIDEO) Primul transplant total de ochi din lume, efectuat cu succes în SUA

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS