22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Tragedie în Africa de Sud: Cel puțin 52 de oameni au murit după un incendiu

(VIDEO) Tragedie în Africa de Sud: Cel puțin 52 de oameni au murit după un incendiu

-

Cel puțin 52 de oameni au murit după un incendiu la o clădire de cinci etaje din centrul Johannesburgului, cel mai populat oraș din Africa de Sud, potrivit serviciilor de urgență citate de France Presse.

„Am recuperat 52 de cadavre și avem, de asemenea, 43 de persoane cu răni ușoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgență, Robert Mulaudzi, pentru un post de televiziune local.

Clădirea a fost evacuată. Mulaudzi a spus că o operaţiune de căutare şi recuperare este în curs de desfăşurare. Este probabil ca numărul morţilor să crească, a adăugat el, potrivit The Guardian.

Nu este clar deocamdată ce a provocat incendiul

Nu este clar deocamdată ce a provocat incendiul. În interiorul clădirii de cinci etaje se aflau adăposturi improvizate, a declarat Mulaudzi: „Sunt o mulţime de structuri informale în interiorul clădirii. Există multe resturi pe care trebuie să le îndepărtăm”.

Autorităţile au anunțat că incendiul a fost în mare parte stins. Fumul încă se mai strecura din clădirea aflată în centrul oraşului Johannesburg.

Imaginile TV au arătat maşini de pompieri şi ambulanţe în faţa unei clădiri cu ferestre arse. Aceasta a fost izolată de poliţie.

Citeşte şi: (VIDEO) Dolj: Reținut pentru că a încălcat ordinul de protecție

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS