20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO femeie din Cluj şi-a ucis soţul în faţa copilului de doar 3 ani

O femeie din Cluj şi-a ucis soţul în faţa copilului de doar 3 ani

O femeie din Cluj şi-a ucis soţul în faţa copilului de doar 3 ani. Fusese recent externată de la Psihiatrie, pe semnătura bărbatului.

Crimă oribilă într-o localitate din judeţul Cluj. Un bărbat, a fost ucis de propria soţie, după ce s-a întors acasă din delegaţie. Nenorocirea a avut loc de faţa cu copilul de doar 3 ani. Femeia este cunoscută ca având probleme psihice, iar în urmă cu doar câteva zile a plecat din spital, după ce soţul a fost de acord să semneze pentru externarea sa. 

Tragedia s-a petrecut în localitatea Dezmir, la 12 kilometri de Cluj-Napoca. În jurul orei 19, de faţă cu mezinul familiei, în vârstă de 3 ani, femeia s-a năpustit asupra soţului cu un cuţit şi i-a curmat viaţa, în curtea din spatele casei. Cea care a făcut descoperirea îngrozitoare a fost fiica celor doi.

Femeia fusese externată de la Psihiatrie pe semnătura soţului

Şi-a înjunghiat soțul
Şi-a înjunghiat soțul

Marinar de profesie şi plecat adesea în curse lungi, bărbatul se întorsese acasă în urmă cu doar câteva zile, după ce soţia sa ar fi avut o criză de nervi şi a ajuns la Psihiatrie. Ironia sorţii face ca el să fie cel care a semnat, pentru ca femeia să fie externată. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS