18.7 C
Craiova
vineri, 14 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat împușcat în picior de poliţiştii pe care i-a ameninţat cu un topor

Bărbat împușcat în picior de poliţiştii pe care i-a ameninţat cu un topor

Un bărbat, de 48 de ani, din satul Manolea al comunei sucevene Forăști, a fost împușcat în picior de polițiștii pe care i-a amenințat cu un topor. Totul a pornit de la o ceartă pe care acesta a avut-o cu fratele şi cumnata, informează observatornews

Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată luni dimineaţă prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat, de 48 ani, din satul Manolea, comuna Forăști, se manifesta agresiv la domiciliu, agresându-şi fratele și cumnata.

La fața locului s-a deplasat patrula de serviciu formată din doi polițiști. În momentul în care polițiștii s-au deplasat către poarta curții locuinței la care a fost sesizat scandalul, agresorul a ieșit din curte având asupra sa un topor cu care a început să amenințe polițiștii.

Oamenii legii l-au somat pe agresor să înceteze, însă acesta s-a îndreptat amenințător către ei, iar în acel moment unul dintre polițiști a executat un foc de armă în plan vertical și ulterior două focuri în direcția picioarelor agresorului.

Bărbatul a fost atins de un glonţ în piciorul drept, suferind o rană superficială, fără retenție de glonț. Rana a fost toaletată de echipajul medical solicitat la fața locului. Ulterior, după evaluarea medicală, agresorul a fost încătușat și preluat în custodie de către polițiști.

După efectuarea activităților procedurale, bărbatul a fost condus si internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Județean Suceava.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub coordonarea procurorului din cadrul unității de parchet competente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS