14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Arestat după ce a violat o fetiță de 13 ani

Dolj: Arestat după ce a violat o fetiță de 13 ani

Un tânăr din comuna Calopăr, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de viol și racolarea minorilor în scopuri sexuale a fost arestat preventiv.

Polițiștii din Segarcea au fost sesizați de un bărbat, din localitate, că, fiica sa de 13 ani, ar fi fost violată de un tânăr din comuna Calopăr.

Din cercetările polițiștilor a rezultat faptul că, în perioada 20 decembrie 2022-04 ianuarie 2023, tânărul ar fi purtat mai multe discuții cu minora, pe o rețea de socializare, solicitându-i acestei să se întâlnească în vederea întreținerii de relații sexuale.

Pe 4 ianuarie, tânărul ar fi întreținut relații sexuale cu minora, în autoturismul acestuia, sub amenințarea publicării unor imagini compromițătoare cu aceasta.

În cursul zilei de 17 ianuarie, tânărul a fost condus la audieri, iar în urma probatoriului administrat polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și racolarea minorilor în scopuri sexuale.

De asemenea, la data de 18 ianuarie, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a tânărului pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS