11.4 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMinori reţinuţi după ce au furat un autoturism din Caracal

Minori reţinuţi după ce au furat un autoturism din Caracal

Polițiștii din Caracal au reținut doi tineri, cercetați pentru furt calificat, furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Pe 2 noiembrie, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie, din municipiul Caracal, că persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul din parcarea unei unități spitalicești din aceeași localitate.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Caracal, care au stabilit faptul că, în noaptea de 1/2 noiembrie, persoane necunoscute ar fi sustras un autoturism ce se afla în parcarea unei unități spitalicești din municipiul Caracal.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorilor și a documentării activității infracționale.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii Poliței Municipiului Caracal, împreună cu polițiștii Poliției Orașului Corabia și ai Secței nr. 10 Poliție Rurală Vișina, au identificat doi tineri, cu vârsta de 16, respectiv 17 ani, ambii din municipiul Caracal, bănuiți că ar fi sustras în noaptea de 1/2 noiembrie, un autoturism din parcarea unei unități spitalicești din municipiul Caracal, pe care ar fi montat plăcuțe cu număr fals de înmatriculare și pe care l-ar fi condus, iar ulterior abandonat pe raza localității.

În urma probatoriului administrat, ieri, pe numele celor doi tineri, a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în data de 9 noiembrie a.c. să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propuneri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS