15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi doljeni, arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc

Doi doljeni, arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au dispus, vineri, arestarea preventivă a doi bărbaţi de 30 şi 37 de ani, primul din Băileşti şi al doilea din comuna Afumaţi, acuzaţi de trafic de droguri de mare risc. În urma percheziţiilor, oamenii legii au descoperit 250 grame de cocaină.

Oamenii legii au explicat că percheziţiile au fost făcute în Băileşti şi în comuna Afumaţi.
„În cauză s-a reținut faptul că inculpații au procurat în vederea comercializării droguri de mare risc (cocaină). La data de 20.10.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, au efectuat un număr de trei de percheziții domiciliare, cu ocazia cărora au identificat și ridicat cantitatea de aproximativ 250 de grame de cocaină”, au precizat procurorii DIICOT.

În aceeaşi zi, cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de mare risc. Vineri, pe 21 octombrie, inculpaţii au fost duşi la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea procurorilor şi a dispus arestarea inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.
Hotărârea Tribunalului Dolj nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS