12.3 C
Craiova
luni, 26 februarie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCrimă în Pantellimon. Copilul minor al familie a sunat la 112

Crimă în Pantellimon. Copilul minor al familie a sunat la 112

O femeie în vârstă de 49 de ani a fost înjunghiată sâmbătă, 15 octombrie, în casa sa din orașul Pantelimon, județul Ilfov.

Copilul femeii a fost cel care a sunat la 112.

Din păcate, salvatorii ajunși la fața locului nu au putut să o salveze. Soțul femeii, găsit la locul crimei, a fost luat în custodia poliției.

„Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un minor, în vârstă de 14 ani, cu privire la faptul că, mama sa a fost înjunghiată în imobilul de la adresa de domiciliu, din orașul Pantelimon.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiști orașului Pantelimon pentru activitățile specifice din competență, iar la adresa indicată au găsit o femeie, în vârstă de 49 de ani, care prezenta leziuni traumatice la nivelul pieptului.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, însă în cauză, a fost declarat decesul victimei.

În imobil au fost găsiți copilul minor și soțul victimei, în vârstă de 53 de ani, acesta din urmă aflându-se în prezent în custodia polițiștilor.

În cauză, a fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activități specifice.

La fața locului s-au deplasat si polițiștii Serviciul de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Ilfov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS