22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAngajatul unei firme care livrează mâncare, atacat de doi tineri pe o stradă

Angajatul unei firme care livrează mâncare, atacat de doi tineri pe o stradă

Angajatul unei firme care livrează mâncare a fost atacat de doi tineri care i-au pulverizat spray lacrimogen, apoi i-au luat pachetele cu mâncare. Incidentul a avut loc pe o stradă din Sectorul 4, iar Poliția Capitalei a anunțat marți că în acest caz au fost reținute patru persoane.

Conform Poliției Capitalei, patru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani au fost reținuți luni pentru infracțiunile de tâlhărie calificată și complicitate la furt calificat, conform HotNews.

Polițiștii au identificat doi tineri de 18 și 21 de ani ca fiind autorii tâlhăriei

Cercetările au fost declanșate în 29 septembrie, când polițiști Secției 16 Poliție au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat, angajat al unei firme de livrare mâncare, că în jurul orei 01.00, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 4 pentru a livra o comandă, două persoane necunoscute i-ar fi pulverizat spray iritant lacrimogen, apoi i-ar fi luat mai multe pachete cu mâncare.

Polițiștii au identificat doi tineri de 18 și 21 de ani ca fiind autorii tâlhăriei, care, imediat după ce l-au atacat pe livrator, ar fi împărțit pachetele cu alți doi tineri de 19, respectiv 20 de ani.

Cei patru au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie duși în instanță.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS