21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) 4 răniți, dintre care un copil, în urma unei explozii într-un bloc din Cluj Napoca

(VIDEO) 4 răniți, dintre care un copil, în urma unei explozii într-un bloc din Cluj Napoca

-

O explozie puternică a avut loc marți dimineață într-un bloc din Cluj-Napoca, în urma căreia 4 persoane, inclusiv un copil de un an, au ajuns la spital.
Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la o explozie produsă la centrala unui apartament situat pe strada Aurel Vlaicu.
„Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat faptul că explozia nu a fost urmată de un incendiu. Echipajele medicale au transportat la spital un bărbat de aproximativ 80 de ani, două femei de 78 și 35 de ani, respectiv un copil de aproximativ un an.

Din fericire, cu toții prezentau răni superficiale, suferind de asemenea atac de panică. Ulterior, la spital a fost transportat un alt bărbat, care a însoțit copilul.

Explozia a afectat apartamentul în care s-a produs, însă pagube minore s-au înregistrat și la apartamentele de la etajul superior. Totodată, la o prima evaluare, cinci autovehicule parcate lângă bloc sunt parțial afectate de resturile căzute de pe urma exploziei. Misiunea pompierilor s-a încheiat în urmă cu puține momente, iar o comisie va stabili cauza exploziei”, transmite ISU Cluj.
La fața locului au acționat două autospeciale, un echipaj de terapie intensivă mobilă și unul SMURD. De asemenea, în sprijin au venit două ambulanțe SAJ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:16

(VIDEO) Continuă căutarea persoanei căzute în râul Olt

Căutarea persoanei căzută în râul Olt, în zona barajului...

ȘTIRI GdS