18.6 C
Craiova
vineri, 7 octombrie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentTrei surori au murit împreună, într-un accident lângă Buzău

Trei surori au murit împreună, într-un accident lângă Buzău

Trei surori au murit împreună, azi noapte, într-un grav accident la Buzău, iiar alte trei persoane, printre care și un copil au fost rănite.

Circulația în zonă a fost blocată mai bine de două ore, timp în care polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului.

Potrivit IPJ Buzău, șoferul unui autoturism, un bucureștean de 62 de ani, a pătruns inexplicabil pe contrasens unde a fost lovit de o altă mașină care circula din sens opus. Aceasta din urmă a fost lovită de un camion, al cărui șofer nu a mai putut evita impactul.

Pentru scoaterea victimelor din mașinile lovite a fost nevoie de intervenția echipajelor de la descarcerare.

Cele trei surori, pasagere în autoturismul care a pătruns pe contrasens, au murit pe loc.×

Una dintre ele, de 55 de ani, era soția șoferului, iar celelalte două erau surori ale acesteia. Cea mai mare dintre ele avea 58 de ani și era din localitatea buzoiană Movila Banului, iar cealaltă avea 53 de ani și avea domiciliul în localitatea Rovinari din județul Gorj.

Șoferul a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Buzău.

În cealaltă mașină erau patru persoane, doi soți împreună cu cei doi copii ai lor, toți din Râmnicu Sărat. Se întorceau din concediu din Grecia și mai aveau doar cîțiva kilometri pînă acasă.

Mama și fiul au suferit traumatisme minore și au primit îngrijiri medicale.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS