14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Legenda Jiu-jitsu, Leandro Lo, împușcat în cap de un poliţist

(VIDEO) Legenda Jiu-jitsu, Leandro Lo, împușcat în cap de un poliţist

-

Leandro Lo a fost declarat în moarte cerebrală după ce a fost împușcat în cap în timpul unui concert la Sao Paulo, duminică dimineața, potrivit avocatului său.

Potrivit raportului de poliție, înainte să fie confirmat decesul, ofițerul de poliție Henrique Otávio Oliveira Velozo este suspect în uciderea lui Lo, potrivit www.mmafighting.com.

Martorii din clubul de noapte din Sao Paulo unde s-a petrecut tragedia au spus că Velozo a luat o sticlă de pe masa lui Lo, ceea ce l-a determinat pe luptătorul de jiu-jitsu să-l doboare. Au fost despărțiți, iar apoi Velozo s-a ridicat în picioare, a scos arma și l-a împușcat în cap pe Lo.

Lo, de 33 de ani, a fost dus la spitalul Dr. Arthur Ribeiro de Saboya, dar a fost declarat în moarte cerebrală câteva ore mai târziu.

Brazilianul a luat centura neagră sub conducerea lui Cicero Costha. Lo a fost unul dintre cei mai de succes concurenți de jiu-jitsu din toate timpurile, câștigând opt Campionate Mondiale IBJJF cu centură neagră din 2012. A câștigat aurul în divizia de categoria grea la începutul acestui an în California.

Brazilianul a câștigat, de asemenea, mai multe titluri IBJJF în Pans (opt), European Open (două), naționale braziliene (patru) și șapte titluri de Grand Prix Copa Podio la mai multe categorii de greutate, deținând victorii în fața unor sportivi ca Gordon Ryan, Andre. Galvao, Gilbert Burns, Roberto Satoshi, Augusto Mendes, Felipe Pena, Alan Belcher, Davi Ramos și Dillon Danis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS