9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prinşi drogaţi la volan

Craiova: Prinşi drogaţi la volan

Doi craioveni sunt cercetați pentru conducerea autoturismelor pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive.

Ieri, polițiști ai Secției nr.2 Craiova și elev din cadrul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina au depistat un bărbat de 32 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul 1 Mai,
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de droguri.

Azi noapte, patrula de siguranță publică formată din polițiști ai Secției nr.3 Poliție Craiova și elev din cadrul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, au depistat un tânăr de 27 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Revoluției.

Întrucât acesta avea o stare de agitație a fost testat de polițiști cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de droguri.

Cei doi bărbaţi au fost conduşi la o unitate medicală din municipiul Craiova unde le-au fost recoltate mostre biologice.
În ambele situații polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS