15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi tineri, reținuți după ce au furat 50.000 de euro

Doi tineri, reținuți după ce au furat 50.000 de euro

Doi tineri au fost reținuți de polițiștii din Sibiu, fiind bănuiți că, la data de 10 mai, ar fi pătruns într-un imobil din Șelimbăr, de unde ar fi sustras peste 40.000 de euro și 64.000 de lei. În urma acțiunii operative a polițiștilor, s-a reușit recuperarea parțială a prejudiciului cauzat.

La data de 11 mai, în jurul orei 20:00, în urma activităților specifice desfășurate cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, în județul Mureș, a fost oprit în trafic un autoturism, cu care s-ar fi deplasat persoanele bănuite de comiterea acestui furt.

În urma percheziției efectuate asupra autoturismului, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au descoperit 19.280 de euro și 75.550 de lei, cel mai probabil provenite din furt.

Tinerii au fost prinşi de mascaţi într-o benzinărie din Mureş. Cei doi indivizi, de 20, respectiv 28 de ani, au folosit o cheie pe care au găsit-o într-un dulap de pe terasa casei victimei.

Cu ajutorul acesteia hoții au intrat într-o anexă din curte, de unde ar fi luat 42 de mii de euro și 64 de mii de lei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În cursul acestei zile, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, anunţă Poliţia Română.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS