17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Un tramvai din Capitală a intrat în mai multe maşini care aşteptau la semafor

(VIDEO) Un tramvai din Capitală a intrat în mai multe maşini care aşteptau la semafor

-

Un tramvai a intrat în plin, în sectorul 6 din București, în mai multe mașini care așteptau să traverseze intersecția. Filmarea arată că tramvaiul nu încetinește deloc, deși mașinile erau vizibile de la mare distanță.

Accidentul a avut loc în zona Bulevardului Timișoara, la intersecția cu Valea Oltului. Neobișnuit este că tramvaiul nu oprește nici în stație, ceea ce ridică posibilitatea unei defecțiuni tehnice la sistemul de frânare, potrivit stiripesurse.ro.

Pasagerii nu au fost răniţi

Din fericire, pasagerii din mașinile izbite de tramvai nu au fost răniți.

„La data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 14.00, conducătorul unui tramvai, în vârstă de 46 de ani, care se deplasa pe Bd. Timișoara, la intersecție cu Str. Valea Oltului a intrat în coliziune cu 3 autovehicule, evenimentul rutier fiind soldat exclusiv cu pagube materiale.

Ulterior, persoanele implicate s-au prezentat la sediul Biroului Accidente Ușoare, în vederea întocmirii documentelor de constatare, ocazie cu care conducătorii autovehiculelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0. În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea cauzelor și condițiilor producerii evenimentului rutier, în vederea aplicării măsurilor legale”, transmite brigada Rutieră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un mort și trei răniți după ce trei autoturisme...

Un bărbat a murit, iar doi adulți și un...

ȘTIRI GdS