6.4 C
Craiova
joi, 29 februarie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat înjunghiat în casă de un alt bărbat, care a ajuns la spital împuşcat

Bărbat înjunghiat în casă de un alt bărbat, care a ajuns la spital împuşcat

Un bărbat, de 33 de ani, a fost rănit prin înjunghiere în locuinţa sa din municipiul Constanţa, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui scandal în care a mai fost implicat un alt bărbat, de 38 de ani, acesta fiind găsit de poliţişti la spital, cu o plagă prin împuşcare, informează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, în jurul orei 00.45, poliţişti din cadrul Secţiei 5 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Sălciilor din municipiul Constanţa, ar fi avut loc un scandal.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat, de 33 de ani, care prezenta plăgi tăiate la nivelul corpului, refuzând transportul la spital. Totodată, la spital a fost identificat un alt bărbat, de 38 de ani, care prezenta o plagă prin împuşcare.

„Cercetările au fost preluate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale. Din primele verificări a reieşit faptul că, pe fondul unui conflict anterior, bărbatul de 38 de ani s-ar fi deplasat la domiciliul bărbatului de 33 de ani, unde ar fi provocat scandal prin spargerea cu pietre a geamurilor imobilului, iar apoi l-ar fi agresat fizic pe cel din urmă”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

„Cercetările continuă, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum şi pentru identificarea tuturor participanţilor şi luarea măsurilor legale care se impun”, a mai informat IPJ. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS