25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGrav accident la Calafat soldat cu moartea unuia dintre șoferi

Grav accident la Calafat soldat cu moartea unuia dintre șoferi

Un grav accident rutier s-a petrecut azi noapte pe DN 56, în Calafat, soldat cu moartea unuia dintre șoferi implicați în coliziune.

Polițiștii din Calafat s-au deplesat la fața locului și au stabilit că accidentul s-a produs între un ansamblu de vehicule format dintr-o autoplatformă ce tracta o platformă pe care se aflau două autoturisme și un autocar.

Autoplatforma, care era condusă de un bărbat de 39 de ani, cetăţean bulgar, se deplasa din direcția Maglavit către Calafat. Autoplatforma a intrat în coliziune cu un autocar condus din sens opus, de un bărbat de 49 de ani, cetăţean turc. În urma impactului autocarul s-a răsturnat într-un şanţ.

Autocarul s-a răsturnat în urma impactului
Autocarul s-a răsturnat în urma impactului

În urma evenimentului rutier, din păcate, bărbatul de 39 de ani, conducătorul autoplatformei, a decedat.

De asemenea, un bărbat de 38 de ani, cetăţean turc, pasager în autocar, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant.

Polițiștii cercetează cauza producerii coliziunii
Polițiștii cercetează cauza producerii coliziunii

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS