11.8 C
Craiova
luni, 23 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentUn mort și mai mulți răniți după un atac armat la Universitatea Heidelberg din Germania

Un mort și mai mulți răniți după un atac armat la Universitatea Heidelberg din Germania

Mai mulți oameni au fost răniți după ce un bărbat înarmat a deschis focul la un amfiteatru în orașul german Heidelberg, informează Digi24.

Polițiștii germani au informat că atacatorul a murit, însă nu au dat detalii cu privire la ce s-a întâmplat. Anterior, poliția germană avertizase, pe Twitter, ca oamenii să evite zona în care a avut loc atacul.

„Atât știm deocamdată – un atacator singur a rănit mai multe persoane cu o armă de foc, într-un amfiteatru. Atacatorul a murit”, se arată în postarea poliției germane.

Conform unor informații din presa germană, atacatorul a deschis focul în amfiteatru și a rănit mai multe persoane înainte de a se împușca.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat, pentru CNN, că atacatorul, un bărbat tânăr, a murit. Cauza morții sale este necunoscută, însă.

De asemenea, polițiștii spun că nu au determinat care a fost motivul atacului și nici numărul exact al persoanelor rănite. O operațiune de amploare a poliției este în curs.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cât de prospere au fost societățile Primăriei Craiova în...

Cât de prospere au fost societățile Primăriei Craiova în 2021. Situațiile financiare vor fi aprobate în ședința de joi a Consiliului Local.

ȘTIRI GdS