-1.4 C
Craiova
vineri, 21 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentUn copil de cinci ani, împuşcat mortal în timpul filmării unui videoclip

Un copil de cinci ani, împuşcat mortal în timpul filmării unui videoclip

Un copil de cinci ani a fost împuşcat mortal în nordul Statelor Unite, în timp ce un grup de adolescenţi filma un videoclip pentru a-l posta pe reţelele de socializare. Acesta a fost anunţul făcut sâmbătă de poliţia din oraşul Brooklyn Park, statul Minnesota, relatează AFPcitat de Agerpres.

Un băiat de 13 ani este suspectat că a tras accidental în timp ce mânuia o armă de foc, a precizat poliţia pe Facebook. El a fost arestat şi plasat într-un centru pentru minori.

„Alţi câţiva minori au fost prezenţi” la locul tragediei, o casă din acest oraş situat la periferia Minneapolis. Aici „încercau să filmeze un videoclip pentru reţelele sociale”, se menţionează în comunicatul poliţiei.

Armele de foc fac multe victime în rândul copiilor

Armele de foc au făcut cel puţin alte 35 de victime joi în Statele Unite, când americanii au sărbătorit Ziua Recunoştinţei, una dintre cele mai populare sărbători ale ţării, potrivit site-ului Gun Violence Archives.

O fetiţă de cinci ani a murit în South Fulton, o suburbie a oraşului Atlanta. Familia ei a declarat pentru WCB-TV că fetiţa a declanşat accidental o armă lăsată pe un scaun. Poliţia a declarat însă că un copil de trei ani este cel care a tras accidental, informează Fox News.

Violenţele cu arme de foc au crescut de la începutul pandemiei în Statele Unite. Peste 40.000 de persoane au murit împuşcate de la începutul anului, inclusiv sinucideri, printre victime numărându-se şi 274 de copii sub 12 ani, potrivit Gun violence Archives.

Citește și: O prostituată l-a dat de gol pe un bărbat că nu respectă carantina

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Băiat de 11 ani, rănit într-un accident rutier la...

Un băiat în vârstă de 11ani a fost rănit...

ȘTIRI GdS