24 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO prostituată l-a dat de gol pe un bărbat că nu respectă carantina

O prostituată l-a dat de gol pe un bărbat că nu respectă carantina

O prostituată l-a dat de gol pe un bărbat din Olt că nu respectă carantina. Acesta a fost prins și amendat de două ori într-o săptămână pentru că nu a respectat carantina obligatorie, scrie digi24.

Inițial, olteanul a fost reclamat de o prostituată din Arad, care a sunat la 112 pentru că nu s-au înțeles la bani.

Bărbatul a fost prins de jandarmi în zona gării din Arad.

„Atenţia jandarmilor a fost atrasă de faptul că bărbatul a schimbat brusc direcţia de mers la vederea echipajului. El nu purta nici masca de protecţie sanitară în spaţiul public. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că bărbatul interceptat este aceeaşi persoană pe care, în urmă cu doar o săptămână, au mai sancţionat-o contravenţional pentru nerespectarea perioadei de carantinare. Acesta avea obligaţia legală să stea 14 zile în carantină la domiciliu”, a informat, duminică, Jandarmeria Arad, potrivit Agerpres.

În urmă cu o săptămână, bărbatul de 33 de ani din Olt s-a întors recent dintr-o ţară declarată zonă cu risc epidemiologic ridicat. El a fost prins după ce o prostituată a sunat la 112, nemulţumită că nu s-a înţeles cu el la suma de bani pe care urma să o primească.

Şi prostituata a fost amendată

„Bărbatul a fost depistat la o pensiune din municipiul Arad, în urma unui apel la 112. Apelul a fost efectuat de către o femeie care a reclamat că bărbatul i-ar fi datorat o sumă de bani. Jandarmii s-au deplasat la adresa indicată și au identificat cele două persoane. În urma verificărilor efectuate au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip ‘coronavirus asociat’. El avea obligaţia legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, până în data de 30 noiembrie inclusiv. Cu privire la urgenţa reclamată, s-a constatat că divergenţele dintre cei doi au pornit de la o neînţelegere privind cuantumul sumei cerute de către femeie pentru anumite servicii oferite”, informase, duminica trecută, Jandarmeria Arad.

Atunci, şi femeia a fost amendată cu 500 de lei.

Citește și: Tone de deșeuri, descoperite cu drona în Sintești

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS