20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Accident violent în comuna Întorsura. O adolescentă de 15 ani a murit

(VIDEO) Accident violent în comuna Întorsura. O adolescentă de 15 ani a murit

-

O tânără de 15 ani şi-a pierdut viaţa într-un accident produs noaptea trecută, în localitatea doljeană Întorsura. Alte trei persoane au fost rănite în urma accidentului. Poliţiştii au stabilit că o tânără de 20 de ani a pierdut controlul direcţiei, a lovit un copac şi un stâlp şi s-a răsturnat.

Potrivit oamenilor legii, în autoturismul condus de tânăra de 20 de ani se aflau cinci persoane. Una şi-a pierdut viaţa în urma impactului.

„Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Giubega au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Întorsura a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, din comuna Radovan, pe DJ 561F, în comuna Întorsura, a părăsit partea carosabilă, intrând în impact cu un copac și un stâlp.

În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto si trei pasageri, de 14, 15 și 20 de ani, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din păcate, o adolescentă de 15 ani, pasageră în același autoturism, a decedat la fața locului”, au precizat poliţiştii doljeni. Un alt pasager nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Medicii nu au putut face nimic pentru tânăra de 15 ani

Potrivit oameniilor legii, şoferiţa de 20 de ani nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest. I-au fost recoltate probe biologice la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Pompierii doljeni au precizat că la locul accidentului s-a intervenit cu o autosepcială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o ambulanță SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Dolj. Tânăra de 15 ani a fost găsită în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor, adolescenta nu a putut fi salvată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj | Alb-albaștrii vor să...

Universitatea Craiova și CFR Cluj se întâlnesc joi, de...

ȘTIRI GdS