5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbatul care a violat-o pe tânăra care s-a aruncat de la etajul trei a fost reținut

Bărbatul care a violat-o pe tânăra care s-a aruncat de la etajul trei a fost reținut

Bărbatul care a violat-o pe tânăra de 23 de ani care s-a aruncat de la etajul trei al unui bloc din cartierul Craiovița Nouă a fost reținut.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reținerea tânărului în cauză, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tentativă la omor. Acesta a fost dus de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

În cursul acestei zile, tânărul va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul a fost arestat
Foto: Europa Fm

Cum s-au petrecut evenimentele

Reamintim că: O tânără în vârstă de 23 de ani s-a aruncat în această dimineață de la etajul 3 al unui bloc din Craiova. O locatară din bloc a găsit-o în grădina blocului și a anunțat poliția. Tânăra a spus poliţiştilor că a recurs la acest gest deoarece a fost violată şi astfel a dorit să scape.

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizați, prin apel 112, de o femeie de 31 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în grădina din fața blocului în care locuieşte se află căzută pe sol o tânără care susţine că a fost violată.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat o tânără de 23 de ani, din comuna Vîrtop, care acuza dureri în zona membrelor inferioare și care a declarat că ar fi fost violată de un bărbat și că s-ar fi aruncat de la etajul trei al blocului respectiv pentru a scapa.

Tânărul respectiv nu a fost găsit la fata locului.

Ulterior, la sediul Secției 5 Poliție Craiova, s-a prezentat un tânăr de 28 de ani, din comuna Moţăței, care a precizat că ar fi contactat-o pe tânăra în cauză prin intermediul unui site, în scopuri sexuale, noaptea trecuta iar în dimineața zilei de astazi, aceasta s-ar fi deplasat la apartamentul unde acesta locuiește ocazional.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Ulterior, cercetarile au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS