4.3 C
Craiova
duminică, 5 decembrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentDouă persoane au fost ucise şi patru rănite, într-un atac armat într-un mall din SUA

Două persoane au fost ucise şi patru rănite, într-un atac armat într-un mall din SUA

Două persoane au fost ucise şi patru rănite într-un atac cu armă care a avut loc într-un centru comercial din Boise, Idaho, în nord-vestul Statelor Unite, a anunţat Poliţia locală.

Presupusul trăgător, care pare să fi acţionat singur, a fost arestat şi orice pericol pentru populaţie a fost îndepărtat, a subliniat Ryan Lee, şeful Poliţiei din Boise, capitala şi cel mai mare oraş din statul Idaho, scrie AFP.

Poliţiştii au fost anunţaţi că au fost auzite focuri de armă într-un centru comercial din Boise

Potrivit acestuia, poliţiştii au fost anunţaţi la ora 19.50 că focuri de armă au fost auzite într-un centru comercial din Boise şi că „cel puţin o persoană a fost împuşcată”.

Forţele de ordine au avut un schimb de focuri cu suspectul

La sosirea lor la faţa locului, forţele de ordine au avut un schimb de focuri cu suspectul, în timpul căruia un poliţist a fost rănit. „Nu suntem în măsură în acest stadiu să ştim vreun motiv” al suspectului, a afirmat şeful Poliţiei, estimând că „este prematur să fac ipoteze”.

Nu a fost comunicat niciun detaliu despre identitatea victimelor sau starea de sănătate a celor patru persoane rănite. Atacurile armate cu numeroase victime rămân un flagel recurent în Statele Unite, în şcoli, supermarketuri sau în special la locul de muncă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Vaccinul Pfizer pentru copiii de peste 5 ani, aprobat...

Autoritatea de reglementare a medicamentelor din Australia (TGA) a...

ȘTIRI GdS