7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPercheziţii pe aeroportul din Chişinău. Polițiști, acuzați că cereau bani pentru a permite încălcarea regulilor anti-Covid

Percheziţii pe aeroportul din Chişinău. Polițiști, acuzați că cereau bani pentru a permite încălcarea regulilor anti-Covid

Percheziții de amploare pe Aeroportul Internațional Chișinău într-un dosar dosar de corupție. Conform primelor informații, ofițerii cereau bani pentru a permite încălcarea regulilor anti-Covid la îmbarcarea în avioane.

Miercuri dimineața, ofițeri CNA și SIS au descins cu mai multe percheziții la Aeroportul Internațional Chișinău. 

Perchezițiile vizează angajaţi ai Inspectoratului General al Poliției de Frontieră

„Suntem la Aeroportul Internațional Chisinau, unde desfășuram acțiuni într-un dosar de corupție, împreună cu Serviciul de Informații și Securitate, sub conducerea procurorilor anticorupție. Este un dosar complex, pornit pe 23 iunie curent, în baza unor informații operative, care au condus la identificarea mai multor episoade de pretindere de mită de la pasagerii curselor avia, pe sensul ieșirii din Republica Moldova,” a declarat Angela Starinschi, ofițerul de presă al CNA, pentru Deschide.MD.

Perchezițiile vizează angajaţi ai Inspectoratului General al Poliției de Frontieră acuzați că cereau bani pentru a permite încălcarea regulilor anti-Covid la îmbarcarea în avioane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS