1.6 C
Craiova
joi, 28 octombrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentAterizare de urgenţă a unui avion al Air France la Beijing, după un incident tehnic

Aterizare de urgenţă a unui avion al Air France la Beijing, după un incident tehnic

Un avion al Air France cu destinaţia Paris a fost nevoit sâmbătă dimineaţă să revină pe aeroport la puţin timp după decolarea sa de la Beijing în urma unui „incident tehnic”, a anunţat compania aeriană, precizând că aparatul de zbor a aterizat „normal”, relatează AFP.

Echipajul zborului AF393, efectuat de un Boeing-777, „a decis să revină la Beijing după 14 minute de zbor din cauza depistării unui incident tehnic”, a precizat compania într-un comunicat.

„Aparatul a aterizat normal la Beijing la 04.03 (ora locală)”, respectiv 20.03 GMT, vineri.

Potrivit Beijing Daily, „o explozie a fost auzită în spatele cabinei şi o coloană de fum negru s-a degajat” în interiorul aparatului. „Din fericire, nimeni nu a fost rănit”, scrie ziarul local.

Air France nu a comentat aceste informaţii şi nici autorităţile aeroportuare chineze.

Potrivit comunicatului Air France, clienţii au fost preluaţi de companie „şi vor fi transportaţi din nou spre Paris imediat ce va fi posibil”.

„Intervenţii de mentenanţă vor fi efectuate la aparatul în cauză înainte de repunerea sa în serviciu”, a adăugat transportatorul, fără a preciza dacă intenţionează să folosească acelaşi aparat pentru transportul pasagerilor blocaţi. Zborul era iniţial aşteptat la Paris la ora 07.45 locală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscop

BerbecFocusează-te mai mult pe recunoștință, pe evaluarea lucrurilor pe...

ȘTIRI GdS