14 C
Craiova
luni, 27 martie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentȘicanare în trafic și amenințări cu pistolul la Huși

Șicanare în trafic și amenințări cu pistolul la Huși

Un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Huşi, a fost reţinut de poliţiştii vasluieni după ce a ameninţat cu un pistol doi şoferi, pe unul în timpul unei şicanări în trafic. Anchetatorii au stabilit că pistolul respectiv nu este unul letal, fiind confecţionat din metal şi plastic. Un alt bărbat, tot de 34 de ani, care ar fi participat cu un alt autoturism la şicanarea în trafic, a fost reţinut şi el, informează News.ro.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vaslui, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Huşi au probat activitatea infracţională a doi bărbaţi, ambii în vârstă de 34 de ani, unul din municipiul Huşi şi celălalt din comuna Stănileşti, judeţul Vaslui, bănuiţi de tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, distrugere şi ameninţare. 

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii huşeni au stabilit că, în data de 5 august, ora 4.30, bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Huşi, în timp ce conducea un autoturism, înmatriculat în străinătate, a şicanat în trafic un alt autoturism care se deplasa regulamentar, condus de un bărbat, în vârstă de 39 de ani.

Ulterior, bărbatul în vârstă de 34 de ani a ieşit pe geam având în mână un pistol, care a fost găsit cu ocazia percheziţiei autoturismului în cauză şi care s-a dovedit a fi un pistol neletal, confecţionat din metal şi plastic.

În şicanarea din trafic, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost acroşat de un alt autoturism, condus de bărbatul în vârstă de 34 de ani, din comuna Stănileşti, judeţul Vaslui”, a transmis IPJ Vaslui. 

Un alt incident, la benzinărie

Tot joi, bărbatul din Huşi a distrus oglinzile unui autoturism, înmatriculat în judeţul Vaslui, care se afla într-o staţie de alimentare cu carburanţi şi l-a ameninţat, cu acelaşi pistol, pe proprietarul acesteia, un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din comuna Lunca Banului, judeţul Vaslui. 

Poliţiştii au decis reţinerea celor doi bărbaţi în vârstă de 34 de ani pentru 24 de ore, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, distrugere şi  ameninţare. 

Totodată, bărbatul din comuna Stănileşti a fost amendat cu 1.160 de lei pentru încălcarea normelor la regimul rutier, iar bărbatul din municipiul Huşi a rămas fără permis pentru 30 de zile. 

De asemenea, pistolul a fost ridicat de poliţişti pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS