17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAcuzaţi că au incendiat maşina unei firme concurente

Acuzaţi că au incendiat maşina unei firme concurente

-

Poliţiştii doljeni au identificat doi bărbaţi din Băileşti, cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere. Potrivit oamenilor legii, în noaptea de 3 spre 4 iunie, cei doi suspecţi ar fi incendiat o autoutilitară care aparţine unei firme de evenimente din localitate. Flăcările s-au extins la un autoturism parcat în apropiere. Prejudiciul a fost stabilit la aproximativ 30.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, incidentul a avut loc la începutul lunii iunie, în Băileşti.

„La data de 4 iunie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au fost sesizați prin 112 de un bărbat de 32 de ani, din Băilești, cu privire la faptul că la autoturismul său, care era parcat pe strada Lt. Poenaru din localitate, a izbucnit un incendiu.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că la autoturismul în cauză a izbucnit un incendiu, care s-a propagat ulterior la un alt autoturism, care aparține unui bărbat de 35 de ani, din Băilești, parcat pe aceeași stradă. Incendiul a fost localizat și stins de pompieri din cadrul ISU Dolj-Secția de Pompieri Băilești. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 30.000 de lei”, au precizat oamenii legii.

Au incendiat autoutilitara firmei concurente

Poliţiştii doljeni mai spun că, în urma cercetărilor, au fost identificaţi doi suspecţi. Aceştia din urmă ar fi reprezentanţi ai unei firme de evenimente, aflată în concurenţă cu firma deţinută de bărbatul de 32 de ani.

„Polițiștii au desfășurat activități specifice în vederea identificării persoanelor care ar fi comis fapta și tragerea acestora la raspundere penală, fiind stabilit un cerc de suspecți și ridicate imagini surprinse pe camerele de supraveghere din zonă.

De asemenea, au fost audiate persoanele vătămate precum și alte persoane care ar fi putut indica detalii care să conducă la identificarea persoanelor în cauză.

Totodată, polițiștii au efectuat 2 percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de distrugere, în urma cărora două persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

În urma cercetărilor și activităților specifice desfășurate de polițiști în această perioadă, au fost identificați un tânăr de 22 de ani și un bărbat de 30 de ani, ambii din Băilești, bănuiți că în noaptea de 3 spre 4 iunie, ar fi provocat un incendiu în urma căruia cele două autoturisme ar fi fost distruse”, au mai explicat poliţiştii doljeni.

Cercetările în acest dosar de distrugere sunt făcute sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS